Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya

Activitats

Instal·lació d'estacions

Nova Davis Pro 2 calefactada a Fageca

S'ha procedit a canviar l’Oregon que es trobava instal·lada allí

12-02-2017 · Departament de Comunicació

El passat divendres es va procedir a canviar l’estació Oregon WMR86 ubicada a Fageca, per una nova Davis Pro 2 Wireless calefactada. L’estació que es trobava allí va ser una de les primeres pròpies que instal·là AVAMET i degut a que el sensor d’humitat començava a donar problemes, s’ha procedit a canviar-la respectant la ubicació anterior.

L’anemòmetre segueix en el punt més alt de la casa on es troba instal·lada, mentre que la gareta està a la parcel·la agrícola situada darrere de la mateixa. El estar calefactada permetrà mesurar també la neu que puga caure a dins del pluviòmetre automàtic. També cal destacar que s’ha instal·lat un SAI per a evitar que l’ordinador que envia les dades a la MeteoXarxaOnline s’apague amb els talls de llum de curta duració.

comments powered by Disqus
Logo AVAMET blanc
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Properes estacions: Villena - Las Virtudes (soci), Enguera - Navalón [ADENE] (soci), Cocentaina - 9 Oliveres (soci)  - - - - -   Últimes estacions: la Pobla de Benifassà - Coratxà (AVAMET), Rugat (ajuntament soci), Cocentaina - Centre (soci), Cocentaina - IES Pare Arques (ajuntament soci), Buñol - Camp de futbol (soci), Sinarcas - La Raílla (ajuntament soci) - - - - - - - - - - - - Properes estacions: Villena - Las Virtudes (soci), Enguera - Navalón [ADENE] (soci), Cocentaina - 9 Oliveres (soci)  - - - - -   Últimes estacions: la Pobla de Benifassà - Coratxà (AVAMET), Rugat (ajuntament soci), Cocentaina - Centre (soci), Cocentaina - IES Pare Arques (ajuntament soci), Buñol - Camp de futbol (soci), Sinarcas - La Raílla (ajuntament soci)