Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

Visita, dinar i assamblea general ordinària a Bunyol

Aquest any la Junta Directiva ha acordat celebrarla a Bunyol, el diumenge 13 de gener de 2013.

07-12-2012 · Junta Directiva

Un any més, anem a celebrar l'Assemblea General Ordinària d'AVAMET.

Aquest any la Junta Directiva ha acordat celebrarla a Bunyol, el diumenge 13 de gener de 2013, pensant que per a aquestes dates, els socis ja no tenen tants compromissos de dinars i sopars tan típics en Nadal. Ja que per a reunir-nos hem de desplaçar-nos i de manera que puguem aprofitar el dia, la Junta Directiva proposa la realització d'una sèrie d'activitats complementàries a l'assemblea, de manera que puguem coincidir els socis més antics amb els nous i poder conèixer-nos i estretir llaços. 

A la comida como a las actividades, podrán asistir tanto simpatizantes, como los propios socios, ademas de acompañantes. Así, hemos pensado quedar con tranquilidad a las 11.00 horas, para que nadie tenga que madrugar un domingo. Així, hem pensat quedar amb tranquil·litat a les 11.00 hores, perquè ningú haja de matinar un diumenge. Podeu aparcar als voltants de la Posada de Venda Pilar. Des d'allí ens dirigirem caminant al Castillo de Buñol, on realitzarem una visita guiada al Castillo, d'origen àrab del segle XII. També inclourà una visita al xicotet museu etnològic, situat en el mateix castell. Després si el temps (meteorològic) ho permet, farem una volta pel nucli antic de Buñol, destacant les fonts, Sant Lluís, Alegria del Cucut, la Iglesia... parc fluvial, Passeig de Sant Lluís, per a tornar a la Posada de Venda Pilar. 

Per a aquells que no puguen vindre a estes activitats, i vullguen acudir directament al menjar serà a les 14.00 hores. 

El menú acordat s'el següent: 

1.   Entrants: 

Pernil i formatge 
All arrier 
Ametles
Ensalades venta pilar 
Paperetes 
Formatge fregit
Empanedados 
Xampinyó 
Calamars 

2.   Plat a triar. 

Vedella 
Xulles 
Llom 
Embotit de Bunyol 
Llucet 
Emperador 
Salmó 
Paella a la llenya 

3.   Postres a triar. 

Tortades casolanes (flam de formatge, de café, tortada de formatge amb nabius, pa de calatrava, tortada de chocolate....) 
Gelats variats 
Café, infusiones...


Cellers, aigües minerals, refrescos, cerveses, vi de la casa. (pots repetir la beguda sense problemes) 


El preu del menú és de 18 euros per persona (tot inclòs)


Esperem vore'l a aquesta gran jornada,
Una salutació ben cordial.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS:  Vila-real - les Solaes (Soci), Calles - Parque de Emergencias (Soci), Bocairent - els Corrals (Soci), Sella - el Xarquer, Xàbia - Far del Cap de la Nau (Soci), Benicàssim - Quadre de Santiago (Soci), Sant Mateu - IES Maestrat (Soci)  / el Palomar (Ajuntament/Soci) / Atzeneta del Maestrat - Pla de Meanes (Ajuntament/Soci) / Onda - Sant Gil (Soci) / Onda - Ràtils CR Cota 220 (Soci) / la Vila Joiosa (Ajuntament/Soci) / Miramar - Platja (Ajuntament/Soci) / Massanassa - IES Massanassa (Soci) / Culla - Pla de les Vinyes (Ajuntament/Soci) - - -