Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

Assemblea General Ordinària AVAMET 2015

Es celebrarà a Alzira el pròxim dissabte 10 a les 10:30h a la Casa de la Cultura

06-01-2015 · Junta Directiva

El pròxim dissabte 10 de Gener en la Casa de la Cultura d'Alzira se celebrarà la 3ª assemblea general ordinària de la nostra associació, i ens agradaria convidar a totes aquelles persones que es consideren aficionades a la meteorologia a que s'acosten a conèixer-nos al llarg del matí i que es contagien de la nostra il·lusió pel projecte AVAMET.

Ja fa quatre anys que un grup d'entusiastes aficionats a la meteorologia vam donar els primers passos, per a convertir-nos en una mica més que un conjunt dispers de gent amb interessos comuns i conjuntar esforços per a aconseguir que el xicotet mon de la meteorologia siga dia a dia una mica millor, tant per als aficionats com per al públic en general. Actualment som 81 socis col·laborant, d'una o una altra forma, en els diferents projectes que duem a terme. És la pròpia força de ser un gran grup la que ens ha permès començar a conformar amb els nostres propis recursos una xarxa de 9 estacions meteorològiques disponibles per al públic en general, que es poden seguir a temps real en la nostra pàgina Web tots els dies de l'any. Tanmateix, la nostra col·laboració amb ajuntaments també ha ajudat a divulgar el nom de petites poblacions rurals al gran públic. Així per exemple, en 2012, pocs mesos després d'haver instal·lat nostra primera estació en la Vall d´Ebo, vam arreplegar dades de precipitació que van portar als espais meteorològics nacionals el nom d'aquesta petita localitat de menys de 300 habitants. Així mateix els nostres acords de col·laboració també s'estenen a organismes públics i/o docents, amb els quals estem sempre disposats a col·laborar dins de les nostres possibilitats. Servisca com a exemple el conveni recentment signat amb la Agència Valenciana de Turisme, pel qual AVAMET ens encarregarem de vetlar pel bon funcionament i correcció de les dades de les seues estacions meteorològiques; a canvi de poder disposar per als nostres projectes d'aquestes dades. Amb altres organismes com IVIA també estem en contacte amb projectes de similars característiques.

En la pròxima assemblea s'analitzarà l'evolució de l'associació durant l'any passat i es posaran damunt de la taula nous projectes il·lusionants per a tota la comunitat d'aficionats a la meteorologia. Per exemple, sona amb força el paratge de Sant Joan de Penyagolosa per a situar la desena estació pròpia de la nostra xarxa. Però hi haurà molt més, atès que també s'explicaran els avanços d'un nou projecte desenvolupat per a donar un ús automàtic de vigilància i alerta ràpida d'incidències de meteorologia adversa, a les més de 70 estacions que conformen el la actualitat la suma d'estacions pròpies i d'associats. Així doncs, regala't meteorologia a tu i als teus, coneix-nos i participa en el projecte d'AVAMET.

http://www.levante-emv.com/opinion/2015/01/06/reyes-regalate-meteorologia-descubre-avamet/1208580.html

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci), Ayódar (Soci),  Busot - Policia Local (Ajuntament/Soci), Vilafranca - la Pobla del Bellestar (Ajuntament/Soci), la Serratella (Ajuntament/Soci),  Xixona - Cantal del Tormo (Soci),  Castelló de la Plana - Edifici Capitol (Soci),  Algimia de Almonacid (Soci) - - -