Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

Resum de l'Assemblea General Ordinària AVAMET 2015

Creixement exponencial i Antonio Martínez Blasco elegit nou president

16-01-2015 · Junta Directiva

Resum de Toni Rubio:

Dissabte passat 10 de Gener, prop de la meitat dels 82 membres que componem actualment l'Associació Valenciana d'Aficionats a la Meteorologia ens reunirem en la Casa de la Cultura d'Alzira, per a fer balanç del que havia sigut l'any en 2014, exposar i planificar també els projectes per al nou curs de 2015. A més es va observar l'afluència d'aficionats no associats que van acudir també a la sessió, als quals esperem haver transmés la nostra il·lusió pel projecte d'AVAMET.

Durant l'assemblea nostre tresorer, Daniel Millán, va explicar el resultat econòmic de 2014, amb superàvit gràcies a no haver superat el pressupost estimat per al conjunt de les partides existents: compra i muntatge d'estacions meteorològiques, concursos i esdeveniments, manteniments diversos, etc. De fet, el pressupost per al present any s'ha incrementat en prop d'un 40% respecte a l'any passat, a conseqüència d'haver augmentat durant 2014 de 55 a 81 socis i dels comptes sanejats de l'exercici anterior. L'assemblea va continuar amb un resum en fotos dels nombrosos esdeveniments que AVAMET va organitzar o va col·laborar al llarg de l'any passat: muntatge d'estacions -començarem l'any amb dos estacions pròpies de l'associació i ho acabem amb nou-, trobades d'aficionats, jornades de divulgació meteorològica, representació en xarrades i seminaris d'organismes oficials. Seguirem amb un balanç dels projectes planificats per a 2014, recalcant aquells que van quedar pendents, com la incorporació de models meteorològics en la nostra pàgina Web o la restauració i instal·lació d'un pluviògraf en un dels punts de més pluja de la comunitat, en la comarca de la Safor. Els nostres objectius per a 2015 passen per continuar creixent en nombre d'estacions meteorològiques, buscant llocs emblemàtics de la nostra comunitat. També volem que la nostra xarxa d'estacions pròpies i dels socis "MXO" siga un referent, no sols per als aficionats, sinó també per al públic en general, amb avisos a temps real de quan es superen llindars de risc en fenòmens meteorològics, com la pluja, el vent o les temperatures. A més, esperem potenciar el nostre concurs de predicció meteorològica, AVAPRED, automatitzant el seu funcionament en la nostra Web i també refermar la col·laboració amb organismes oficials amb què estem en contacte, com IVIA i la ´Agència Valenciana de Turisme´. Crear nous llaços de col·laboració amb entitats relacionades amb la meteorologia per mitjà de convenis també tindrà un paper molt important en aquest any que entrem.

Comptat i debatut, el major patrimoni d'AVAMET no són ni les nou estacions pròpies que posseïx, ni el pressupost amb què comptem enguany. El que major força ens dóna com a associació, el nostre verdader motor, és la col·laboració desinteressada de tots i cada un dels nostres socis, que aporten el seu esforç d'una manera o d'una altra, cada un dins de les seues possibilitats, perquè este projecte que lluita perquè el sector de la meteorologia sobrevisca als temps de crisi siga cada vegada més i més gran. No m'agradaria tancar este comentari sense donar les gràcies a què ha sigut el nostre president en el primer exercici de 4 anys de l'associació, Jesús Martí, un dels principals impulsors del naixement de l'associació; ni tampoc sense donar-li la benvinguda a Toni Martínez, el nou president.

Per a vore fotos de l'Assamblea punxa ací

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci), Ayódar (Soci),  Busot - Policia Local (Ajuntament/Soci), Vilafranca - la Pobla del Bellestar (Ajuntament/Soci), la Serratella (Ajuntament/Soci),  Xixona - Cantal del Tormo (Soci),  Castelló de la Plana - Edifici Capitol (Soci),  Algimia de Almonacid (Soci) - - -