Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

Carta de Presentació del nou President d'AVAMET

Antonio Martínez Blasco (Nevà Grossa)

29-01-2015 · Junta Directiva

Hola a tots. 

El passat dissabte 10 de gener a Alzira, en l'assemblea general de l'associació del 2015, vaig rebre de tots els presents un gran suport i estima que, si cap, encara em motivà més per a ser el nou president d'AVAMET. Personalment, he de dir que les mostres d'afecte i recolzament que van mostrar tots els socis allí presents cap a la meua persona van resultar molt gratificants; així com també l'ambient que es vivia a la reunió, farcit de sentiments com germanor, voluntarietat i ganes d'aportar coses noves. Ara em trobe amb la responsabilitat de representar un grup de persones que es mereixen tot el meu respecte i serietat, el qual m'agradaria traslladar en aquesta presentació. 

Tot començà a l'anterior trobada que vàrem fer AVAMET a la localitat de Biar, on l'actual Junta Directiva, em plantejà fer front al càrrec. No em vaig poder negar, davant d'un grup de gent amb tantes inquietuds meteorològiques i ganes de tirar endavant el projecte i futur d'AVAMET. Tots ells han demostrat la seua validesa en els darrers 4 anys. A més, si a tot açò li afegim una altíssima qualitat humana i unes ganes immenses de fer una gran tasca, la conclusió és que aquesta gent i aquest projecte valen molt la pena. Així que el resultat no va ser altre que afegir-se a d'ells, fora com a President o de qualsevol altre càrrec.

No volguera deixar de recordar a l'ex President Jesús (Timonet Gelat), una persona i amic, en la que he tingut el plaer de viure unes experiències meteorològiques molt gratificants (trobades, viatges, xarrades…etc); I que si en alguna de les moltes coses positives que ha donat com a President d'AVAMET m'haguera de quedar, ressaltaria la “IL·LUSIÓ” en la que ho ha fet tot, i en eixa forma de transmetre-la a la resta de companys. Gràcies Jesús.

A tots els socis d'AVAMET tan sols em queda dir que vaig a treballar a tope, per fer una Associació més gran i millor, de la que tots puguem estar molt orgullosos. AMUNT AVAMET!

Moltíssimes gràcies a tots.

Antonio Martínez Blasco. (NEVÀ GROSSA).

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci), Ayódar (Soci),  Busot - Policia Local (Ajuntament/Soci), Vilafranca - la Pobla del Bellestar (Ajuntament/Soci), la Serratella (Ajuntament/Soci),  Xixona - Cantal del Tormo (Soci),  Castelló de la Plana - Edifici Capitol (Soci),  Algimia de Almonacid (Soci) - - -