Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya

Activitats

Assemblees i reunions

AVAMET busca noves formes de finançament per ajudar a la societat valenciana

Balanç positiu de la reunió del dia 1

13-10-2016 · Departament de Comunicació

El passat 1 d’octubre es celebrà a València una assemblea informativa sobre el tema dels Grups d’Acció Local, un representant de la consultoria Pebrella informà als socis assistents de tot el necessari per poder aconseguir noves vies de finançament per a l’associació, així mateix es debateren idees i projectes per portar endavant a partir d’aquests diners.

AVAMET, s’acosta als 160 socis, així des de la Junta Directiva, d’acord amb el que es va parlar a la darrera Assemblea General del mes de gener, es creu que ja som suficient com per a poder sustentar projectes de major repercussió en la nostra societat. De fet, amb aquesta finalitat s’ha creat la nostra vessant com a AVAMET-Voluntariat.

Per a donar aquest pas, a banda d’anar donant compliment a tots els convenis que ja hem signat, s’ha pensat en que també és el moment de donar cobertura, sempre que siga viable, a aquells projectes que tingues en ment per a l’associació. De manera que el pressupost limitat de les quotes d’AVAMET ja no siga un impediment per a poder-los dur a terme. La manera de dur-ho endavant seria buscant i trobant noves vies de finançament per a totes aquelles activitats que ja venim desenvolupant com a AVAMET i que ja venen estant de gran utilitat per a la societat valenciana. Per a fer això possible a llarg termini i fer sostenibles les nostres activitats, trobem que és essencial buscar fonts de finançament alternatives i professionals que ens ajuden a aconseguir-les. De fet, amb l’adhesió als Grups d’Acció Local (GAL) que estem en vies d’aconseguir, anem camí d’encetar aquesta nova manera de finançament, a banda de la repercussió i contactes que estar present en aquestos grups ens donarà.

comments powered by Disqus
Logo AVAMET blanc
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Properes estacions: Villena - ciutat (soci), Castelló de la Plana - IES Sos Baynat (soci), Enguera - Navalón (soci-ADENE), Borriol - Vall del Morico (soci), Montanejos (Ajuntament soci)  - - - - -   Últimes estacions: Vilallonga - Pla de la Llacuna (soci), Vilallonga - Nord (soci), Palma de Gandia-Marxuquera (soci), Callosa d'en Sarrià-Margeve (soci-C.G. Regants), Callosa d'en Sarrià-Sacos (soci-C.G. Regants) - - - - - - - - - - - - Properes estacions: Villena - ciutat (soci), Castelló de la Plana - IES Sos Baynat (soci), Enguera - Navalón (soci-ADENE), Borriol - Vall del Morico (soci), Montanejos (Ajuntament soci)  - - - - -   Últimes estacions: Vilallonga - Pla de la Llacuna (soci), Vilallonga - Nord (soci), Palma de Gandia-Marxuquera (soci), Callosa d'en Sarrià-Margeve (soci-C.G. Regants), Callosa d'en Sarrià-Sacos (soci-C.G. Regants)