Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

Assemblea general el proper 13 de gener a Alzira

AVAMET vos desitja un feliç nadal i millor 2018 amb aquest repàs del 2017

22-12-2017 · Departament de Comunicació

L’Associació Valenciana de Meteorologia dona per finalitzat un magnífic any on el creixement de l’associació ha seguit augmentant. En total tanquem 2017 amb més de 325 estacions meteorològiques actives a la MeteoXarxaOnline, més de 240 socis i amb moltes noves experiències i dades meteorològiques del nostre territori.

El gener passat iniciàrem com sempre amb la tradicional assemblea ordinària, que per primera vegada es celebrava a la localitat de Quart de Poblet. Les estacions pròpies instal·lades enguany han sigut: Gàtova, Énguera – Transformador i Pinet a la província de València, Aín – Hotel Benialí i Illes Columbretes a Castelló; i Rodriguillo i Illa de Tabarca a Alacant. A més es canvià la Oregon de Fageca per una Pro2 calefactada.

El sopar de cridada a la gota freda es celebrà a Barx, on els socis un any més gaudiren de la gastronomia i les bones vistes d’una de les valls valencianes més plujoses. A més hem tingut representació en nombroses jornades meteorològiques al llarg de l’any, com les de Sucaina, Caudete de las Fuentes, Beniarrés o Alacant.

En març traguérem a la llum el nostre primer widget per Android de les nostres estacions meteorològiques, que aniria acompanyada per una progressiva millora visual de la nostra pàgina web a càrrec del gran administrador que aconsegueix que a dia de hui, la xarxa meteorològica d’AVAMET siga la millor.

Enguany hem firmat convenis amb l’empresa Inforatge i amb l’associació ecologista ADENE, que es sumen a la llista d’entitats on col·laborem. A més, hem mantingut reunions amb moltes més entitats, com amb AEMET, el CEGESEV, Prevenció d’Incendis, la Marina de Valencia, Àpunt o la Universitat Jaume I; totes elles per tractar de millorar la qualitat de dades meteorològiques de la comunitat.

Diversos ajuntaments i col·legis s’han unit també a la nostra xarxa i, per primera vegada, hem cridat l’interès de les cooperatives agrícoles, que també veuen essencials les dades que els proporciona una estació meteorològica autònoma pròpia per a les seues activitats. High-quality disposable underpads for incontinence that you may need.

Per últim, hem introduït el sistema d’auditories per a les estacions pròpies. Totes excepte Forna han sigut validades satisfactòriament en un o tots els aspectes, i és que aquesta estació, també es canviarà durant 2018 per un model Davis.

These Disposable Underpads are the best choice for incontinence patients.

Us esperem el proper 13 de gener del 2018 a la Casa de la Cultura d'Alzira, on es farà un balanç més detallat del 2017 i s’explicaran tots els detalls per al proper any. Enguany es tornarà a intentar retransmetre en directe l’assemblea per als socis que no puguen acudir, però tot dependrà de com funcione la internet allí.

Gràcies per acompanyar-nos aquest any, des d’AVAMET us desitgem un feliç 2018. A seguir fent meteorologia!!

 

https://www.facebook.com/AVAMETJP

https://www.facebook.com/avametpredictors/

https://twitter.com/avamet

https://twitter.com/avametpred

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avamet

https://play.google.com/store/apps/details?id=avamet.es.avametwidget

http://www.avamet.org/forum/

Video 6 anys AVAMET

 

Guanyadors AVAPRED 2017: Fase 1 - Alzimet / Fase 2 - Serratí

 

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Rossellles Cases del Riu (Soci), la Mata (Ajuntament/Soci), l'Alcora Araia (Soci), la Vila Joiosa - Salomó del Carabassot (Soci), Ares del Maestrat - la Vall de Catí (Soci), Alpuente - la Torre (Soci), Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci) - - -