Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

VII Assemblea General Ordinària Alzira-2018

El creixement i els projectes de futur centren el debat

14-01-2018 · Departament de Comunicació

Durant el dissabte passat en la casa de la Cultura de la ciutat d'Alzira es va celebrar la VII Assemblea General Ordinària de socis d'AVAMET, on prop d'una cinquantena de socis vam analitzar el desenvolupament de l'associació al llarg del passat 2017 i també vam planificar i desenvolupar les línies mestres que seguirà l'associació tant el present 2018 com en els pròxims anys.

Una vegada presentada l'assemblea per Manuel Cervera, el secretari de l'associació, va estar el tresorer, Daniel Millán, qui va presentar l'informe de gestió econòmica corresponent a l'exercici econòmic de 2017 i va presentar el pressupost per a l'exercici econòmic de 2018. A causa de l'augment de la gran font de finançament de l'associació, les quotes anuals dels socis -apartat en el qual AVAMET compta amb un total de 243 altes- es va anunciar el major pressupost amb el qual ha comptat mai l'associació. L'assemblea va continuar amb la visualització d'un Power Point amb les activitats celebrades en 2017, que enguany han inclòs visites de muntatge d'estacions a llocs tan il·lustres com l'Illa de Tabarca i els lles Columbretes. Respecte a les activitats previstes per a 2018, a més de les possibles noves ubicacions que es van plantejar i que ja s'anunciaran per ací una vegada queden confirmades, també es van tractar temes com la col·laboració amb l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències –en la qual s'estretiran llaços en l'intercanvi d'informació i els cursos de formació per a socis d'AVAMET- la col·laboració amb el nou ens autonòmic de radiotelevisió, la posada en marxa del procés d'auditories internes de les estacions pròpies d'AVAMET, coordinat pel soci Joan Boscà. En l'assemblea també vam ser informats per part de la presidenta de la Meteofederación, Empar Landete, de l'estat de la possible futura col·laboració amb l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). També es va plantejar la col·laboració amb la Associació Valenciana d’Excursionistes de Muntanya (AVEM) per a la realització de cursets de meteorologia de muntanya dels quals els socis es beneficiaren de grans descomptes. Un altre dels temes exposats va ser la col·laboració d'AVAMET en els Grups d'Acció Local, ja que van estar els propis socis que van assistir a les reunions dels mateixos, Enrique Sanchis i Carlos Soriano els qui ens van informar de les grans possibilitats que poden oferir. A continuació, Adrià Revert, com a representant del grup de socis encarregat de les xarxes socials, va exposar la magnífica situació en la qual es troben després del pas de 2017.

Lamentablement, Sergi Segura, nostre webmaster no va poder acudir a l'assemblea i realitzar la presentació que tenia preparada sobre la fantàstica evolució al llarg de l'any passat de la web, la carta de presentació de l'associació. No obstant això, sí que es va parlar de temes de futur d'AVAMET i es va aprovar dur a terme importants moviments per a tractar de dotar a l'associació d'una sostenibilitat duradora en el seu creixement de cara a un pròsper futur pròxim.

Notícia: http://www.levante-emv.com/opinion/2018/01/15/asamblea-avamet/1666271.html

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Rossellles Cases del Riu (Soci), la Mata (Ajuntament/Soci), l'Alcora Araia (Soci), la Vila Joiosa - Salomó del Carabassot (Soci), Ares del Maestrat - la Vall de Catí (Soci), Alpuente - la Torre (Soci), Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci) - - -