Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

AVAMET busca nova junta directiva

Les noves candidatures es podran presentar pròximament

30-09-2018 · Departament de Comunicació

Després del període de 4 anys que marquen els nostres estatuts, en la pròxima assemblea de gener s’haurà de votar una nova junta directiva. Es per això que el punt principal de l’assemblea celebrada ahir va consistir en anunciar la propera convocatòria del procés electoral de cara a la presentació de les noves candidatures.

Una vegada s'òbriga el període de presentació de candidatures nominals, es disposarà de 30 dies per presentar-les al correu dirigides al secretari, i com a mínim, tindran que integrar els 6 càrrecs: President, Vicepresident, Secretari, Vicesecretari, Tresorer i Vocal.

Totes les candidatures presentades tindran un espai visible per als socis on s’exposaran els projectes de cadascuna per als pròxims 4 anys. La votació final es farà a la pròxima assemblea de gener.

 

Podeu consultar els estatuts d’AVAMET a: https://www.avamet.org/avamet.php?id=s01c00t02

Els socis podeu demanar l’acta i la gravació de l’assemblea, on també es tractaren altres tres punts, al correu info@avamet.org

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci), Ayódar (Soci),  Busot - Policia Local (Ajuntament/Soci), Vilafranca - la Pobla del Bellestar (Ajuntament/Soci), la Serratella (Ajuntament/Soci),  Xixona - Cantal del Tormo (Soci),  Castelló de la Plana - Edifici Capitol (Soci),  Algimia de Almonacid (Soci) - - -