Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

Nova Junta Directiva i un pressupost més elevat per a 2019

Adrià Revert, elegit nou president d’AVAMET

13-01-2019 · Departament de Comunicació

L’assemblea celebrada el dissabte 12 de gener a la localitat de Quart de Poblet (l'Horta Oest) va donar inici a les activitats del 2019. En primer lloc, el tresorer (Daniel Millán) exposà les despeses del 2018 i anuncià el pressupost per a enguany. El creixement de més de 90 socis durant l’any passat junt a la primera entrada d'ingresos externs per la contractació de serveis a la Fundación para la Investigación del Clima (FIC), a qui els estem molt agraïts per la confiança, han elevat el pressupost molt per damunt de l'assolit últims anys.

Degut a que la nova Junta Directiva haurà de decidir les noves partides per als pressupostos de 2019, no s’anunciaren les partides concretes per a cada departament, tot i que ambdues candidatures insistiren en que el manteniment de la xarxa d'estacions meteorològiques i la sostenibilitat d'AVAMET són les principals necessitats econòmiques de l’associació. Gràcies al nou pressupost podrem garantir a curt termini el manteniment de la xarxa actual i materialitzar més projectes meteorològics, però és imprescindible per a AVAMET obtenir major finançament per a asegurar a mitjà i llarg termini el creixement i la sostenibilitat de l'associació.

Les eleccions a la Junta Directiva

Després dels emotius discursos d'acomiadament el Vicepresident Toni Rubio (2014-2018) i del President Toni Martínez (2015-2018), els dos candidats, Empar Landete i Adrià Revert (acompanyat per Rafa Armengot) presentaren les seues candidatures i van exposar les seues propostes de futur per a AVAMET.

A les 13:30h es procedí a realitzar les votacions. La victòria fou per a la Candidatura d’Adrià amb 117 vots, mentre que 67 vots foren per a la Candidatura d'Empar. Va haver 4 vots en Blanc i 2 Nuls. El vot presencial fou el següent: 29 vots per a Adrià, 28 per a Empar i 4 en Blanc. La resta de vots es van emetre per correu: 88 per a Adrià, 39 per a Empar i 2 Nuls. La suma del vot presencial i del vot per correu fou de 190 vots sobre un cens de 331 socis, la qual cosa suposà una participació del 57% dels associats.

Per últim, s’atorgaren els premis dels diferents concursos. Respecte al Concurs AVAPRED 2018, fou Pablo Solsona el guanyador absolut. Als premis del Concurs d'Escriptura Meteorològica va resultar guanyador Juanjo Villena, amb el seu text “Elefantes en el cielo”.

 

Junta Directiva d'AVAMET per al període 2019-2022:

  • Presidente: Adrià Revert Ferrero
  • Vicepresident: Raül Agut Montoliu
  • Secretari: Juan Gómez Caballero
  • Vicesecretari: Alejandro Gamboa Llorens
  • Tresorer: Daniel Millán Mesonero
  • Vocal: Rafael Armengot Serrano
  • Vocal: Alexis Carbó Meseguer
  • Vocal: Alexandre Garcia Escrivà
  • Vocal: José Manuel Navarro Vicente
  • Vocal: Sergi Segura Llopes

 

Adrià Revert, nou president:

Vull donar-vos les gràcies a tots els socis i les sòcies d’AVAMET.

Esta associació és tan gran perquè ens uneix la passió per la meteorologia dins de la nostra bonica diversitat (de procedència, d’edat, de professió, de formes de parlar, de formes de pensar...). Som un grup de persones tan diverses i a la vegada tan unides per la mateixa afició, que és un goig trobar-nos i parlar d’aquelles coses que ens apassionen. En AVAMET cada dia aprenem tots coses noves i això és genial. I estem creant grans amistats que perduraran tota la vida.

Gràcies Toni Martínez, Toni Rubio, Manolo, Damián, Dani, Rafa i Carlos: la vostra tasca al càrrec de la Junta Directiva d’AVAMET ha sigut magnífica i deixeu el llistó molt alt. Sabem que els sis membres de la JD que deixeu els càrrecs seguireu col·laborant amb AVAMET perquè heu demostrat la vostra estima a l’associació al llarg d’estos anys.

També gràcies, a totes aquelles persones que vau treballar per materialitzar i portar endavant eixa idea de Josep Peinado, que com bé deia Toni Martínez, fa 10 anys semblava inversemblant. Començar sent una xicoteta colla d’amics i pocs anys després acabar sent un grup de més de 330 persones ha requerit un treball immens, tant per part de la Junta Directiva com per part de la resta dels socis.

Raül, Juan, Alex Gamboa, Dani, Rafa, Alex Carbó, Alex Garcia, Manuel i Sergi: gràcies per creure des del primer moment en este projecte, per tota la il·lusió i pel treball que hem fet junts durant els últims 3 mesos. Comencem una etapa de quatre anys al capdavant de l’associació i esperem estar a l’altura de les circumstàncies. Passió per la meteorologia i ganes de treballar per AVAMET no ens falten.

Empar, Joan, Felipe, Eugeni, José, Carles, Carlos, Juan Carlos, Lluís, Alonso i Joseta: gràcies pel vostre esforç i dedicació amb la presentació d’esta candidatura. Sabeu que comptem amb tots vosaltres i anem a seguir treballant junts, colze a colze, per a fer més gran a AVAMET.

Per últim, vull dir que una Junta Directiva no és res sense la participació i la col·laboració de la resta dels socis. I és que Josep Peinado no estava equivocat: tots junts som molt millors i podem aconseguir moltes més coses que per separat.

El temps li ha donat la raó a Josep.

Amunt AVAMET!

 

Discurs d'acomiadament de Toni Martínez: https://www.youtube.com/watch?v=sMakZaz22ZI

 

Premiats AVAPRED 2018:

 

Premiats concurs d'escriptura:

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Cirat (Pròpia), Torremocha del Jiloca (Limítrofe/Soci), Orihuela - Arneva (MeteOrihuela), Enguera - Antolí (Soci), Vilamarxant - La Pedrera (Soci), Càlig (Ajuntament Soci), Quesa - Hotel La Rocha (Soci) - - -