Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya

Activitats

Assemblees i reunions

Homenatge a Josep Peinado

Dissabte 2 d'abril a la seu d'AEMET en València

02-04-2011 · Junta Directiva

Programa definitiu

11:00 Presentació del acte, a càrrec de D. Manuel Cervera, Secretari de AVAMET.

11:10 "Las nuevas vías de colaboración entre AEMET y las asociaciones de aficionados", a càrrec de D. Ángel Rivera, Coordinador del Àrea d′Informació Meteorològica i Climatològica d′AEMET.

12:00 Homenatge al nostre company que va faltar, Josep Peinado: - La seua afició en imatges i posterior lectura-record. - Entrega d′un diploma a la família de Josep per part d′AEMET. - Entrega d′una placa record a la família de Josep per part d′AVAMET.

12:30 Xerrada “Los medios de comunicación y la información meteorológica”, a càrrec de D. Jovi Esteve, D. Joan Carles Fortea y D. Antonio Rivera.

13:15 Presentació oficial d′AVAMET.

14:00 Dinar

Amb aquest missatge el que volem es saber qui està interessat en vindre tant a les xarrades i homenatge a Josep Peinado, com al posterior dinar. Tot aficionat a le meteorologia està invitat.

Aprofitarem per a presentar l′associació que portará el seu nom "Associació Valenciana d′Aficionats a la Meteorologia Josep Peinado" anomenada AVAMET.

El dinar serà en la Sala Hípica, als mateixos Vivers de València, ben a prop de la seu d′AEMET en València, amb menú individual a un preu de 20,5€. Aquest preu inclou un càrrec per a poder invitar entre tots a les 3 personalitats que ens acompanyaran aquest dia. La Junta Directiva ho ha cregut com més convenient fer-ho així.

Els interessats per favor, feu-ho saber a aquest tema i anem organitzant tant les seiens disponibles a la sala d′AEMET com per a la reserva del dinar.

Gràcies.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llic√®ncia de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Xixona - Els Ameradors (Soci), Agres - El Tossal (Soci), Xàbia - Bevenguts (MeteoXàbia), Llíria (Aj. Soci/Inforatge), Orihuela - Lo Capitán, Cox & Guardamar del Segura - horta (Meteorihuela), l'Alcúdia - Carriona & el Real de Gandia (Inforatge), Benicàssim - les Vil·les (Soci),  l'Alfàs del Pi - l'Albir (Soci), - - -