Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Assemblees i reunions

Homenatge a Josep Peinado

Dissabte 2 d'abril a la seu d'AEMET en València

02-04-2011 · Junta Directiva

Programa definitiu

11:00 Presentació del acte, a càrrec de D. Manuel Cervera, Secretari de AVAMET.

11:10 "Las nuevas vías de colaboración entre AEMET y las asociaciones de aficionados", a càrrec de D. Ángel Rivera, Coordinador del Àrea d′Informació Meteorològica i Climatològica d′AEMET.

12:00 Homenatge al nostre company que va faltar, Josep Peinado: - La seua afició en imatges i posterior lectura-record. - Entrega d′un diploma a la família de Josep per part d′AEMET. - Entrega d′una placa record a la família de Josep per part d′AVAMET.

12:30 Xerrada “Los medios de comunicación y la información meteorológica”, a càrrec de D. Jovi Esteve, D. Joan Carles Fortea y D. Antonio Rivera.

13:15 Presentació oficial d′AVAMET.

14:00 Dinar

Amb aquest missatge el que volem es saber qui està interessat en vindre tant a les xarrades i homenatge a Josep Peinado, com al posterior dinar. Tot aficionat a le meteorologia està invitat.

Aprofitarem per a presentar l′associació que portará el seu nom "Associació Valenciana d′Aficionats a la Meteorologia Josep Peinado" anomenada AVAMET.

El dinar serà en la Sala Hípica, als mateixos Vivers de València, ben a prop de la seu d′AEMET en València, amb menú individual a un preu de 20,5€. Aquest preu inclou un càrrec per a poder invitar entre tots a les 3 personalitats que ens acompanyaran aquest dia. La Junta Directiva ho ha cregut com més convenient fer-ho així.

Els interessats per favor, feu-ho saber a aquest tema i anem organitzant tant les seiens disponibles a la sala d′AEMET com per a la reserva del dinar.

Gràcies.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Fuentes de Ayódar (Ajuntament Soci), Quatretonda - sud-est (Soci), València - el Saler (Platja de la Garrofera) (Soci), la Vall de GallineraBenialí (Ajuntament/Soci), Torrevieja (Institut Cartogràfic Valencià), Xodos - Mas de Caixó (Soci), Catí - Venta de l'Aire (Soci/Electra del Maestrazgo), Herbers (Ajuntament/Soci), Biar - Sant Roc (Soci), Benicàssim - Alt del Bartolo (Soci), Pego - Les Verdales (Soci), Paterna - Cases Verdes (Soci), Bejís (Soci), Onil - Trail Natura (Soci), Zucaina (Soci), Benaguasil (Soci), Orxeta (Ajuntament Soci), Burjassot - Villa Indiano (Soci), Vila-real - Plaça Dos de Maig (Soci), Ontinyent - Manuel Iranzo (Soci), Elx - la Baia (soci), Vila-real - La Llum de Tol (Soci), Sant Vicent del Raspeig - el Rabosar (Soci) - - -