Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Trobades

Encontre de Tardor al Nord de Castelló

Descobrirem Morella, La Tinença de Benifassà, Vilafranca i Ares

08-10-2013 · Junta Directiva

Completem la informació sobre l´Encontre en el Nord de Castelló dels dies 1,2 i 3 de Novembre amb horaris, llocs i preus.

PLANNING

Dia 1 de Novembre (Divendres)

Arribada durant el matí a l'alberg Francesc de Vinatea de Morella per a acomodar-nos i deixar efectes. A les 14 hores tenim fixat el dinar en el Restaurant de l'Hotel El Cid de la mateixa localitat.

Després del dinar eixirem direcció Ares del Mestre per a veure esta preciosa localitat de L´Alt Maestrat i el seua imponent Mola. Després d'esta visita tornarem a l'Alberg a sopar.

Dia 2 de Novembre (Dissabte)

Després del desdejuni en l'alberg eixirem sobre les 10:30 hores direcció a La Tinença de Benifassà, on sobre les 11 hores començarem una agradable caminada per la Ruta Groga del Parc Natural, anomenada Els Boscos del Mas de Boix, al sud de Castell de Cabres. Esta ruta són uns 5km amb un desnivell de 200 metres i dificultat per a totes les edats. Caminarem entre boscos de carrasca, roures i pinedes en companyia de cabres i voltors.

A les 14:30 hores tenim fixat el dinar en el Restaurant Colònia Europa de Fredes, on degustarem típics plats de la zona en un paradís natural. Després del dinar i acompanyats per l'Observador de Fredes, José María Bel, visitarem l'entorn, la població i l'estació meteorològica oficial. Després d'això, visitarem la imponent localitat de Morella i tornarem a sopar a l'Alberg.

Dia 3 de Novembre (Diumenge)

Després del desdejuni en l'alberg eixirem sobre les 10:30 hores direcció Vilafranca, on sobre les 11 hores començarem una visita guiada per la població amb l'Observador Meteorològic de la mateixa, Ignasi Llopis, que finalitzarà al peu de l'estació meteorològica oficial.

Sobre les 14:30 hores realitzarem l'últim dinar de  l´Encontre en el Restaurant de l'Hotel Los Arcos de Vilafranca, a l'acabar el mateix ens despedirem i tornarem nostàlgics a les nostres respectives cases per com ho haurem passat de bé.

* L'estació meteorològica oficial de Morella, que ens mostrarà el seu Observador Joan Amela, la visitarem en un buit algun dels 3 dies quan este tinga disponibilitat.

** En l'Alberg disposem d'una sala per a poder realitzar alguna projecció o xarrada meteorològica o mediambiental durant les hores que estiguem en ell, s'està mirant esta possibilitat.

PREUS

MODALITAT 1 (ENCONTRE COMPLET: 2 Nits en l'Alberg en Mitja Pensió i el dinar dels 3 dies)

PREU PER PERSONA PER A SOCIS: 65 EUROS

PREU PER PERSONA PER A NO SOCIS: 85 EUROS

 

MODALITAT 2 (1 NIT + 2 DINARS: 1 Nit en l'Alberg en Mitja Pensió i el dinar de 2 dies)

PREU PER PERSONA PER A SOCIS: 35 EUROS

PREU PER PERSONA PER A NO SOCIS: 50 EUROS

 

MODALITAT 3 (1 NIT + 1 DINAR: 1 Nit en l'Alberg en Mitja Pensió i el dinar d'1 dia)

PREU PER PERSONA PER A SOCIS: 25 EUROS

PREU PER PERSONA PER A NO SOCIS: 35 EUROS

 

MODALITAT 4 (SENSE PERNOCTACIÓ: Passar el dia i dinar)

PREU PER PERSONA JA SIGA SOCI O NO: 15 EUROS PER DIA I DINAR

* Els diners s'abonaràn a l'arribar a l`Encontre al nostre tresorer Daniel Millán, que serà l'encarregat de pagar tant en l'alberg com en els restaurants.

RECOMANACIONS I INFORMACIONS ÚTILS

Hotel El Cid - C/ Porta Sant Mateu, 3 – Morella (http://www.hotelelcidmorella.com/) - 964160125

Restaurante Colonia Europa - C/ Colonia Europa, 20 – Fredes - 977729043

Hotel Los Arcos – C/ Ares, s/n – Vilafranca (http://www.hotelarcos.es/) - 964441442

Albergue Francesc de Vinatea – Ctra/ Morella-Forcall, Km 4'5 – Antigua Fábrica Giner – Morella (http://saltapinsaventura.com/albergue/) - 964173256

Com pernoctem en un alberg, cal dir que cal emportar-se els llençols o, en el seu defecte el sac de dormir, i la tovallola. Allí també es poden llogar si no les voleu portar.

Les habitacions que tenim reservades són de 4 places o de 6 places, es respectaran famílies. Molt important que digueu de seguida si pernoctareu, ja que en l'alberg tenim reservades 20 places i si les sobrepassem se li l'hem dir com més prompte millor perquè no ens ocupen les 40 restants de les que disposa.

Podeu apuntar-vos responent a este e-mail amb la modalitat i el nombre de persones que acudireu, així com en el següent enllaç del nostre fòrum: http://avamet.es/forum/index.php?topic=2558.0

Res més, desitjar que ens podem reunir molta gent i passem uns dies inoblidables.

Salutacions

Junta Directiva d´AVAMET

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci), Ayódar (Soci),  Busot - Policia Local (Ajuntament/Soci), Vilafranca - la Pobla del Bellestar (Ajuntament/Soci), la Serratella (Ajuntament/Soci),  Xixona - Cantal del Tormo (Soci),  Castelló de la Plana - Edifici Capitol (Soci),  Algimia de Almonacid (Soci) - - -