Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Trobades

Celebració del dia meteorològic mundial 2018

Quedada els dies 24 i 25 a la comarca d'Utiel-Requena

18-03-2018 · Departament de Comunicació

Després de dos anys consecutius albergant les seves primeres jornades de Meteorologia, la població de Caudete de las Fuentes celebrarà aquest any les jornades de celebració del dia meteorològic mundial.

El programa és molt complet amb, entre moltes altres activitats, xerrades com les de Victòria Roselló o Lluís Obiols, visites guiades a punts de gran interès de la comarca i nit d'observació guiada pels amics de Cosmofísica de Titaguas en un dels cels amb menys contaminació lumínica de la Comunitat, el de Contreras.

A més, hem d'estar molt agraïts als organitzadors i als respectius ajuntaments, ja que tots els assistents estarem convidats pels ajuntaments de Caudete de les Fonts, Venta del Moro i Sinarcas a un Vi d'honor en visitar aquestes poblacions.

Els socis d’AVAMET tindran descomptes tant als menjars com en l'allotjament, per al qual, hi ha dues opcions: dormir a la Venta de Contreras o a Les Vinyes de Caudete.


Per confirmar assistència i llegir tots els detalls:
https://www.avamet.org/forum/index.php?topic=3040.msg60666#msg60666

Tras dos años consecutivos albergando sus primeras jornadas de Meteorología, la población de Caudete de las Fuentes celebrará este año las jornadas de celebración del día meteorológico mundial.

El programa es muy completo con, entre otras muchas actividades, charlas como las de Victoria Roselló o Lluis Obiols, visitas guiadas a puntos de gran interés de la comarca y noche de observación guiada por los amigos de Cosmofísica de Titaguas en uno de los cielos con menos contaminación lumínica de la Comunidad, el de Contreras.

Además, tenemos que estar muy agradecidos a los organizadores y a los respectivos ayuntamientos, puesto que todos los asistentes vamos a estar invitados por los ayuntamientos de Caudete de las Fuentes, Venta del Moro y Sinarcas a un Vino de honor al visitar dichas poblaciones.

Los socios de AVAMET tendrán descuentos tanto en las comidas como en el alojamiento, para el cual, existen dos opciones: dormir en la Venta de Contreras o en Las Viñas de Caudete.

Para confirmar asistencia y leer todos los detalles: https://www.avamet.org/forum/index.php?topic=3040.msg60666#msg60666

<!--[if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" SemiHidden="true" UnhideWhenUsed="true" Name="Bibliography

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Cirat (Pròpia), Torremocha del Jiloca (Limítrofe/Soci), Orihuela - Arneva (MeteOrihuela), Enguera - Antolí (Soci), Vilamarxant - La Pedrera (Soci), Càlig (Ajuntament Soci), Quesa - Hotel La Rocha (Soci) - - -