Ja ho tenim tot preparat per a la nostra tradicional trobada de tardor, també coneguda com “la gota freda”. En esta ocasió el lloc triat ha sigut la ciutat de Benidorm, a la comarca de la Marina Baixa (Alacant). La trobada tindrà lloc el proper diumenge 22 d'octubre i tindrem un esmorzar, ponències de primer nivell relacionades amb les pluges torrencials mediterrànies i un dinar.
La planificació de la trobada és la següent:
9:00 h Esmorzar: Cervecería Gambrinus (C/ de Tomás Ortuño, 10) https://maps.app.goo.gl/jfuRGmpZWqPLWYCk9
10:30 h Ponències: Oficina de Turisme, Ajuntament de Benidorm (Plaça de Canalejas, 1, 5ª planta) https://maps.app.goo.gl/1xY9DQQ2GNbxtoucA
14:00 h Dinar: Muu Grill Beach (Plaça del Torrejo, 1) https://maps.app.goo.gl/42svDEWxhcfJe3d57
S'han enviat per correu electrònic a tots els socis d'AVAMET els detalls sobre l'esmorzar i el dinar, així com els preus.
Volem agrair a les diferents persones implicades en la organització de la trobada, especialment al nostre soci René Bijloo, a l’Ajuntament de Benidorm i als diferents ponents.
Vos animem a tots i a totes a vindre, també a les persones que no sou sòcies, serà una trobada ben interessant! Per a l'esmorzar i el dinar heu d'estar apuntats, però a les ponències qualsevol persona podrà assistir.
Ací vos deixem amb els detalls de les ponències:
Vicente Aupí és periodista científic, autor de nombroses obres de climatologia, astronomia i història. És soci d’AVAMET i responsable de l’estació de Torremocha del Jiloca.
Rafael Armengot és Doctor en Geografia, especialitzat en les pluges intenses valencianes. Ha sigut meteoròleg de l’INM-AEMET durant més de 30 anys. És soci d’AVAMET.
Javier Martín Vide és un dels millors climatòlegs d’Espanya i té un currículum brillant. És Llicenciat en Matemàtiques (1977) i Doctor en Geografia i Història (1982). És catedràtic de Geografia Física de la Universitat de Barcelona. És acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona i corresponent de la Royal Academy for Overseas Sciences (Bèlgica) i de l'Acadèmia Malaguenya de Ciències. És expert en anàlisi estadística de la precipitació, tipus de temps, climatologia urbana i canvi climàtic. Ha participat en diversos projectes europeus (ADVICE, IMPROVE, etc.). Algunes de les seues aportacions científiques són el descobriment de l'Oscil·lació de la Mediterrània Occidental i la proposta de l'Índex de Concentració i l'Índex de Disparitat. Ha dirigit 36 tesis doctorals. Ha estat el primer president de l’Associació Espanyola de Climatologia, president de l´Associació Espanyola de Geografia i director de l’Institut de Recerca de l´Aigua de la Universitat de Barcelona. Ha publicat 30 llibres i al voltant de 400 articles. Reconegut conferenciant, participa amb freqüència als mitjans de comunicació.