Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Conferències i jornades

Seminari d'Acomet 2015 a València

AVAMET participarà activament en les activitats del cap de setmana

26-05-2015 · Junta Directiva

El cap de setmana del 13 al 14 de juny se celebrarà a València, en el museu de ciències naturals de Vivers, el tercer seminari de l'Associació de Comunicadors de Meteorologia (ACOMET). El lema d'aquest III seminari és «Tècniques de comunicació meteorològica» i serà impartit per professionals de gran prestigi i moderat i presentat pels membres de major repercussió d'ACOMET, entre d'altres: Mónica López, Albert Barniol i José Miguel Viñas. L'aforament del lloc on s'impartiran les xarrades és limitat, per la qual cosa si estàs interessat en assistir o a aconseguir més informació no deixes de visitar la pàgina web d'aquesta associació abans que s'esgoten les places.

És la primera ocasió que el seminari anual d'aquesta associació se celebra fora de Madrid i ha sigut, gràcies a la gestió de diversos membres valencians d'aquesta agrupació, que ha pogut arribar fins ales nostres terres. La temàtica del seminari, a més de versar sobre tècniques de comunicació, també dedicarà gran part del matí de diumenge per a indagar en la meteorologia de la comunitat valenciana, amb torn de paraula obert per als assistents i xarrades a càrrec de Jorge Tamayo, delegat territorial d'Aemet a València, parlant sobre els sistemes de sistemes de predicció meteorològica d'Aemet, en el cas particular de les pluges intenses de la Comunitat Valenciana. També tindran la paraula Joan Carles Fortea i Victòria Roselló en la seua ponència sobre "la comunicació de la meteorologia mediterrània, una realitat que no desbarata els bons titulars" i finalment Antonio Martínez Blasco, president de l'Associació Valenciana d'Aficionats a la Meteorologia (AVAMET), presentarà en societat i davant els nombrosos comunicadors de meteorologia que assistisquen les activitats, les ocupacions i preocupacions d'AVAMET.

Es tracta d'una magnífica oportunitat per a conèixer en persona com es desenvolupa el món de la comunicació de la meteorologia a nivell estatal i quina pot ser la contribució envers aquest xicotet mon dels aficionats i el públic en general. A més, com ocorre sempre amb aquestos seminaris, els assistents podran exposar les seues experiències, inquietuds i percepcions sobre la meteorologia en general i la seua comunicació en particular; que segur que poden aportar detalls de peculiaritats meteorològiques dels llocs en els quals resideixen i sobre els quals cap comunicador, per molts estudis o anys d'experiència que tinga donant el temps a nivell nacional, podrà tenir eixa experiència. Per a concloure solament queda aclarir que aquest seminari té uns costos per a ACOMET que es financen amb una quota d'inscripció a l'esdeveniment de 30€, per als socis de ACOMET és gratuït, mentre que per a associacions col·laboradores com AVAMET el descompte és molt important.

http://www.levante-emv.com/opinion/2015/05/22/meteorologia-comunicadores-valencia/1267988.html

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Torremocha del Jiloca (Limítrofe/Soci), Orihuela - Arneva (MeteOrihuela), Enguera - Antolí (Soci), Vilamarxant - La Pedrera (Soci), Càlig (Ajuntament Soci), Quesa - Hotel La Rocha (Soci), Agres - Les Eres (Soci) - - -