Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Conferències i jornades

Meteorologia per a les comunitats de regants

Noves Davis Vue pròpies a Toràs i Forna

15-03-2018 · Departament de Comunicació

L’Associació Valenciana de Meteorologia ha estat hui present al VI encontre anual de SEIASA-Comunitat de Regants, on els socis Joan Boscà i Toni Rubio han exposat els objectius de l’associació i la utilitat de tindre una estació meteorològica amb una xarrada anomenada “La meteorologia com aliat principal del regadiu en la gestió hídrica".

De igual forma que a la jornada ‘tecnoemergències 2018’, AVAMET ha muntat un estant informatiu on ha exposat 2 estacions meteorològiques Davis i ha resolt tots els dubtes dels curiosos. I és que la importància que pot tenir per al món de l'agricultura i el reg tenir un coneixement exhaustiu de les condicions meteorològiques presents i passades és indubtable per poder controlar i planificar les actuacions agrícoles al llarg de l'any. Una estació meteorològica ben instal·lada publicant dades a la xarxa d'AVAMET pot servir a l'agricultor com a justificació de pèrdues i desperfectes en collites i arbrats en fenòmens tan diversos com gelades o vendavals.

Aprofitem aquesta nota per informar a tots els socis que aquesta setmana s’han produït dos reemplaçaments d’estacions meteorològiques pròpies. La Davis Vue de Toràs que presentava una averia s’ha reemplaçat per una nova. De igual forma, s’ha instal·lat una altra vue a Forna per reemplaçar l’estació Oregon que donava molts problemes. Informem també que a Sant Joan de Penyagolosa tenen problemes tècnics aliens a AVAMET i per tant l’estació meteorològica no estarà 100% operativa.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Rossellles Cases del Riu (Soci), la Mata (Ajuntament/Soci), l'Alcora Araia (Soci), la Vila Joiosa - Salomó del Carabassot (Soci), Ares del Maestrat - la Vall de Catí (Soci), Alpuente - la Torre (Soci), Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci) - - -