Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Bancs de dades

Estrenem nova pàgina principal i nous mapes a color

Aquest dissabte serà l’assemblea a Alzira

10-01-2018 · Departament de Comunicació

La renovació gràfica de la web d’AVAMET s’ha culminat durant aquestes festes de nadal amb l’actualització de la pàgina principal. Com a principal novetat s’ha eliminat la taula de dades meteorològiques tal com s’acordà a l’assemblea de l’any passat i s’ha substituït per diversos mapes a color que, amb les dades més recents de la MeteoXarxaOnline, calculen l’escala de colors a tota la comunitat de les temperatures, precipitació, humitat i vent.

Aquest treball ha estat realitzat pels socis Meteodissenys, MeteoCatí i Adrià_Ontinyent, a qui des de l’associació els estem molt agraïts. Els mapes milloraran en resolució i en representativitat de la realitat quan més dades es sumen a la MeteoXarxa, per lo que sempre venen bé noves estacions meteorològiques online.

La voluntat dels socis que col·laboren activament amb AVAMET i la quota simbòlica dels més de 240 socis fa possible que no es pare de millorar tot el que podem oferir a la meteorologia valenciana, aconseguint que a dia de hui, la MeteoXarxaOnline d’AVAMET siga la millor a nivell nacional. Pròximament seguirà millorant amb nous productes que s’aniran afegint com les utilitats per a seguiment de pluges extremes, nous convenis que seguiran aportant dades meteorológiques i les auditoríes per a les estacions dels socis.

Per a seguir en aquest camí el millor possible, cal la major assistència possible a l’assemblea que es celebrarà aquest dissabte a Alzira on s’informarà de tots els objectius per a 2018.

 

Info assemblea: http://www.avamet.org/forum/index.php?topic=3026.0

 

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Sant Mateu - IES Maestrat (Soci)  / el Palomar (Ajuntament/Soci) / Atzeneta del Maestrat - Pla de Meanes (Ajuntament/Soci) / Onda - Sant Gil (Soci) / Onda - Ràtils CR Cota 220 (Soci) / la Vila Joiosa (Ajuntament/Soci) / Miramar - Platja (Ajuntament/Soci) / Massanassa - IES Massanassa (Soci) / Culla - Pla de les Vinyes (Ajuntament/Soci) / Oliva - Col·legi - El Rebollet / Villena - Hondo de Carboneras (Soci) / Ontinyent - les Aigües (Soci) / Castelló de la Plana - IES Bovalar (Soci) /  Villena - las Quebradas (Soci) / la Salzadella (Ajuntament/Soci)  - - -