Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Concursos

I Concurs Fotogràfic AVAMET 2015

31-10-2015 · Administrador

BASES DEL CONCURS:

1. PARTICIPANTS. La participació del concurs, està oberta a tots els socis de AVAMET, que siguen autors de les fotografies presentades i complisquen amb l'establert en aquestes bases. Les fotografies no han d'haver estat premiades en concursos anteriors.

2. TEMA. La meteorologia a la Comunitat Valenciana.

Tema del concurs: Farà referència a qualsevol aspecte i moment de la intempèrie, en qualsevol punt geogràfic de la Comunitat Valenciana. Estarà permès el retoc i ajust fotogràfic mitjançant programari, exceptuant l'afegir elements externs a la fotografia original. Es permetran els ajustos de nivells, lluminositats, contrastos ... etc. Així com les retallades i recomposicions partint de la presa original. Per contra, qualsevol element extern com ara un collage, i conformar una fotografia a partir de diverses diferents, desestimarà aquesta fotografia. Es pretén que la presa sigui el més real i filedigna al meteor que es vol fotografiar.

3. NUMERO. Cada participant podrà presentar un màxim de 12 fotografies, i un mínim de 1. Totes les fotografies presentades aniran identificades per un lema o títol, lloc de la presa, dia de la presa, i opcionalment un breu comentari sobre la mateixa presa fotogràfica.

4. FORMAT. Les obres seran presentades en format digital (JPG). Totes aquelles fotografies premiades es precisarà que l'autor puga a porteriori enviar-les de nou amb la major resolució possible a la direcció, mitjançant correu electrònic a info@avamet.org

5. LLOC DE PRESENTACIÓ. Aquestes fotografies es presentaran a info@avamet.org podent usar plataformes de pujada a servidor a la xarxa com 'Wetranfer'.

6. TERMINI. El termini per a la recepció dels treballs començarà el proper dia 1 de novembre de 2015 i conclourà a les 24:00h del dia 30 novembre 2015.

7. PROPIETAT. La propietat de les fotografies serà de la persona que les haja realitzat. Les fotografies presentades al concurs seran cedides a AVAMET perquè aquestes siguen exposades dins de les necessitats que AVAMET necessite. En el cas que les fotografies continguen imatges de persones, AVAMET no es responsabilitza de les autoritzacions que per drets d'imatge han de ser recollides pels participants del concurs, quedant exempta AVAMET de les responsabilitats que derive de l'explotació de les obres fotogràfiques. AVAMET es reserva el dret de publicar o fer ús de les imatges per a la seua publicitat o imatge.

8. JURAT. Jurat compost de:

1- Irene Rubio España. Llicenciada en Belles Arts. FP Fotografia.
2- Carlos Royo Muñoz-Reja. Vocal AVAMET.
3- Antonio Martínez Blasco. President AVAMET.

9. FINALITAT. Amb aquest concurs, es pretén realitzar un calendari per al proper 2016. D'aquí la importància i la possibilitat de presentar fins a 12 fotografies per concursant, donant-se opció a qualsevol època de l'any en curs.

10. LLIURAMENT DE PREMIS. Està previst el lliurament de premis durant un esdeveniment a concretar depenent del nombre de participants, aproximadament sobre el Nadal de 2015, o passant a ser a la Junta General Extraordinària AVAMET de principis de 2016.

11. PREMIS. El valor dels premis està per determinar sent aquests els esmentats a continuació:
12 premis individuals. Un per mes de l'any, apareixent la foto guanyadora representant al mes en concret, en el pròxim calendari AVAMET - 2016.

2 premis especials, que conformaran la portada i contraportada del calendari AVAMET - 2016.

Nota1: Un premiat, no podrà accedir a més premis. Pel que el repartiment de premis serà més global. Recordem que hi ha 14 premis.

Nota2: L'organització es guarda la possibilitat de generar un accèssit a la fotografia més original, popular, divertida del certamen.

12. ACCEPTACIÓ. La participació en aquest concurs de fotografia implica el coneixement i acceptació de les bases del concurs.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Torremocha del Jiloca (Limítrofe/Soci), Orihuela - Arneva (MeteOrihuela), Enguera - Antolí (Soci), Vilamarxant - La Pedrera (Soci), Càlig (Ajuntament Soci), Quesa - Hotel La Rocha (Soci), Agres - Les Eres (Soci) - - -