Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya

Activitats

Instal·lació d'estacions

Nova estació meteorològica a ‪‎Traiguera‬ (Baix ‪‎Maestrat‬)

19-05-2016 · Departament de comunicació

L’Ajuntament de Traiguera ha confiat en la nostra associació, Avamet, per a la instal·lació de l’estació meteorològica d’este poble del nord de ‪‎Castelló, en concret una Davis Vantage Vue que va ser instal·lada per socis d’Avamet el passat diumenge.

A partir d’esta setmana, els veïns de la localitat i qualsevol persona interessada en la ‪meteorologia podrà consultar les dades de temperatura, humitat, vent, precipitació, punt de rosada, etc., que s’aniran guardant de manera automàtica a la web d’Avamet, creant un arxiu històric de dades que ens serà molt útil per a poder estudiar de forma més detallada el clima del nostre territori.

Des d’ara, podeu consultar les dades de Traiguera a la MXO d’Avamet: http://www.avamet.org/mxarxa_mxo.php

A més, també podeu consultar informació detallada de l’estació ací:

- Dades i gràfiques: http://www.avamet.org/mxo_i.php?id=c03m121e01

- Dades detallades: http://www.avamet.org/estacions/c03m121e01/mxo.htm

- Arxiu històric de les dades: http://www.avamet.org/mxarxa_resum.php?id=c03m121e01

Moltes gràcies a l’ajuntament de Traiguera per donar-li valor a la meteorologia i per confiar en Avamet, així com als nostres socis, que de manera totalment altruista ajuden a la divulgació de la meteorologia valenciana!

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Properes estacions: Utiel - La Torre Cooperativa (Soci) Altea - Club Nàutic d'Altea (Soci), Ares del Maestrat (Ajuntament Soci), Albalat dels Sorells (Aj. Soci)     - - - - -      Últimes estacions:  Xàbia - Saladar (Soci), l'Alcora - IES Ximén d'Urrea (Soci), Montanejos - Campuebla Apartamentos (Aj. Soci), Balones (Soci), Ontinyent - Ponceta (Soci), Pego - Musical (Soci), Barx - La Visteta (Soci), Aras de los Olmos (Soci) - - -