Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya

Activitats

Instal·lació d'estacions

El pròxim 17 de Febrer nova estació pròpia en Coratxà

Serà l'estació més al nord i la tercera a més altitud de la MeteoXarxaOnline

06-02-2018 · Departament de Comunicació

Després de col·locar l’any passat una estació meteorològica al paratge més oriental de les terres valencianes, les Illes Columbretes, ara li toca el torn al nord amb la instal·lació al nucli de població de Coratxà, pertanyent al municipi de La Pobla de Benifassà.

Cap les 10 del matí quedarem per esmorzar en l’Hostatgeria Sant Jaume, lloc on es centrarà pràcticament tota l’activitat del dia ja que allí també es muntarà l’estació i es dinarà en acabar. Existeix la possibilitat d’allotjar-se allí per realitzar una visita a Morella, la capital dels ports, el dia següent.

L’esmorzar costarà als socis 5€ i el dinar 10€ per als socis i 15€ per als no socis. Si es desitja quedar-se a dormir, el cost del sopar es de 15€ i la nit costarà, a soles, 10€ en habitació doble.

NOTA: Existeix la possibilitat de cancel·lació del muntatge si les condicions son adverses.

Per a apuntar-se: http://www.avamet.org/forum/index.php?topic=3034.0

comments powered by Disqus
Logo AVAMET blanc
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Properes estacions:  Quart de Poblet-Centre (Ajuntament soci), Castelló de la Plana - IES Sos Baynat (soci), Enguera - Navalón (soci-ADENE), Borriol - Vall del Morico (soci), Montanejos (Ajuntament soci)  - - - - -   Últimes estacions: Villena - ciutat (soci), Vilallonga - Pla de la Llacuna (soci), Vilallonga - Nord (soci), Palma de Gandia-Marxuquera (soci) - - - - - - - - - - - - Properes estacions:  Quart de Poblet-Centre (Ajuntament soci), Castelló de la Plana - IES Sos Baynat (soci), Enguera - Navalón (soci-ADENE), Borriol - Vall del Morico (soci), Montanejos (Ajuntament soci)  - - - - -   Últimes estacions: Villena - ciutat (soci), Vilallonga - Pla de la Llacuna (soci), Vilallonga - Nord (soci), Palma de Gandia-Marxuquera (soci)