Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Instal·lació d'estacions

Conquerim el nord del territori! Nova estació a Coratxà

26ª estació pròpia gràcies a l'ajuda de Hostatgeria Sant Jaume

19-02-2018 · Departament de Comunicació

Aquest cap de setmana diversos socis d’AVAMET han estat a la sexta població situada més al nord de la comunitat: Coratxà, pertanyent al municipi de la Pobla de Benifassà. Els seus paisatges, que encara conservaven bastant neu dels passats dies, han rebut la vint-i-sisena estació pròpia de l’associació per observar en directe la meteorologia d’un dels principals pols de fred per advecció valencians.

Situat a 1230 metres, l’aldea de Coratxà es caracteritza per unes màximes diürnes molt baixes, amb un vent que, tot i no aplegar a ratxes fortes espectaculars, si garanteix unes mitjanes molt superiors al que és normal observar en un lloc habitat. L’entorn i la seva situació faciliten molta humitat i nevades copioses als principals temporals hivernals, per això, el pluviòmetre s’ha instal·lat amb calefactor.

L’anemòmetre s’ha instal·lat en l’edifici més alt de Coratxà, l’Hostatgeria Sant Jaume a qui agraïm des d’AVAMET la col·laboració prestada durant els dos dies que ens han acollit allí.

Properament s'afegirà, a la impressionant llista d’estacions de socis, l’estació de Navalón (Enguera), fruit del conveni que es va signar amb ADENE. Esperem seguir sumant noves estacions per l’interior de tot el territori valencià els pròxims mesos.

Union Alcoyana
Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Xixona - Cantal del Tormo (Soci),  Castelló de la Plana - Edifici Capitol (Soci),  Algimia de Almonacid (Soci),  Ontinyent - Ombría dels Frares (Soci), Xàtiva - CCX (Inforatge), Daimús - Platja (Inforatge), Quart de les Valls (Inforatge), Confrides - Font de Fuster (Soci), Planes - Benialfaquí (Soci), Cervera del Maestre (Ajuntament Soci), Sollana - l'Albufera/Tancat de Milia (Soci),  Barx - la Falaguera (Soci) - - -