Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya

Activitats

Instal·lació d'estacions

Més activitats estiuenques

Muntatge de Manises, nova visita a Coratxà i jornades Astrometeo

26-07-2018 · Departament de Comunicació

Tal com anunciàrem a la notícia anterior, aquest dissabte instal·larem una nova estació pròpia. Serà a la urbanització de La Presa (Manises) Situada a l’oest de la circumval·lació de València, a meitat camí entre les poblacions de Manises i Riba-Roja del Túria. L’estació es la Davis Vantage Vue de Torás que ha pogut ser reparada y es col·locarà on es trobava l’antiga PCE de Manises – La Presa que aplegava espectaculars mínimes.

La planificació de la jornada es la següent, recordant que a la localització del muntatge tenim piscina per a qui vulga nadar.

  • 9:30h Esmorzar al bar Conxeta
  • 10h Comencem amb la instal·lació
  • 14h Dinar al bar Conxeta (10€)

Més info a: https://www.avamet.org/forum/index.php?topic=3056.msg60766;boardseen#new

 

El següent cap de setmana tornarem al nord. La gran tempesta de fa uns dies trencà una cassoleta de l’anemòmetre, per tant, els dies 4 i 5 aprofitarem per anar a Coratxà, reemplaçar-lo i aprofitar per instal·lar una webcam. També per fer la planificació del muntatge de Vallibona, uns kilòmetres al sud de Coratxà. Ens allotjarem com en l’anterior ocasió a l’Hostatgeria Sant Jaume, tots els socis estan convidats a escapar de la calor en aquesta fantàstica localització.

 

Els socis José Ponce y Joanma Bullón han organitzat les jornades Astronòmiques y de Caçatempestes “Astrometeo 2018” els propers 6, 7 i 8 d’agost. Observacions amb material professional, visites a museus, passejos nocturns... Tot per la ciència.

Més info a: http://web.astrexperiencia.es/2018/07/09/astrometeo-2018/

 

Per últim, informar als socis que s’ha reemplaçat l’anemo averiat a Bicorp - los Botijos i que seguim treballant per solucionar els problemes amb l’electricitat de la zona. Adjuntem imatges del muntatge de Pilar de la Horadada.

Logo AVAMET blanc
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Properes estacions Borriol - Vall del Morico (Soci), Culla - Observatori astronòmic (Aj. soci), Requena - Finca San Blas  (AVAMET)    - - - - -    Últimes estacions: Elx - Torrellano/CEIP A. Machado (soci), Altea (Inforatge), Altea La Vella (Inforatge), Massamagrell - Aj. (Inforatge), La Pobla de Vallbona (Soci-Inforatge), Borriana - Aj. (Inforatge), Borriana - Santa Bàrbara (Inforatge), La Pobla de Benifassà-Coratxà (Nova Webcam d'AVAMET), Manises - La Presa (AVAMET), Enguera - Navalón (ADENE-Soci) - - - - - - - - - - - - Properes estacions Borriol - Vall del Morico (Soci), Culla - Observatori astronòmic (Aj. soci), Requena - Finca San Blas  (AVAMET)    - - - - -    Últimes estacions: Elx - Torrellano/CEIP A. Machado (soci), Altea (Inforatge), Altea La Vella (Inforatge), Massamagrell - Aj. (Inforatge), La Pobla de Vallbona (Soci-Inforatge), Borriana - Aj. (Inforatge), Borriana - Santa Bàrbara (Inforatge), La Pobla de Benifassà-Coratxà (Nova Webcam d'AVAMET), Manises - La Presa (AVAMET), Enguera - Navalón (ADENE-Soci)