Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Instal·lació d'estacions

Instal·lada la 36ª estació pròpia d'AVAMET, situada al Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca (la Plana Alta)

Es tracta de la primera estació pròpia d'AVAMET a la costa de les comarques del nord

17-12-2021 · Junta Directiva

Donem la benvinguda a la  36ª estació pròpia d'AVAMET, situada al Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca (la Plana Alta). Més concretament es troba a l'Espai Natura, el centre d'interpretació que el Parc Natural té a Torrenostra, el barri costaner de Torreblanca.

Es tracta de la primera estació pròpia d'AVAMET a la costa de les comarques del nord, ubicació que esperem que enregistre mínimes fresques per trobar-se en zones d'aiguamolls i també siga interessant per les pluges càlides que puguen caure a finals d'estiu.

Es tracta d'una estació Davis Vantage Pro2 instal·lada a metre i mig sobre sòl natural amb l'anemòmetre a la part més alta de l'edifici. A més a més, s'han instal·lat dos webcams amb vistes completes del PN i també del Desert de les Palmes.

La instal·lació ha sigut complicada i s'ha anat realitzant a poc a poc, hi ha dades enregistrades des de finals de juliol però fins ara no ha pogut estar tot perfecte per estar online.

Donem les gràcies a l'Ajuntament de Torreblanca, nou soci d'AVAMET qui ha ajudat econòmicament a l'adquisició de l'estació, el pluviòmetre manual i una de les webcams.

https://www.avamet.org/mxo_i.php?id=c05m117e01

Union Alcoyana
Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Sant Mateu - IES Maestrat (Soci)  / el Palomar (Ajuntament/Soci) / Atzeneta del Maestrat - Pla de Meanes (Ajuntament/Soci) / Onda - Sant Gil (Soci) / Onda - Ràtils CR Cota 220 (Soci) / la Vila Joiosa (Ajuntament/Soci) / Miramar - Platja (Ajuntament/Soci) / Massanassa - IES Massanassa (Soci) / Culla - Pla de les Vinyes (Ajuntament/Soci) / Oliva - Col·legi - El Rebollet / Villena - Hondo de Carboneras (Soci) / Ontinyent - les Aigües (Soci) / Castelló de la Plana - IES Bovalar (Soci) /  Villena - las Quebradas (Soci) / la Salzadella (Ajuntament/Soci)  - - -