Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Convenis i relacions institucionals

AVAMET rubrica la seua col·laboració amb la Universitat d'Alacant

A més vam impartir el nostre primer seminari universitari

03-04-2015 · Junta Directiva

Dimecres passat, l'Associació Valenciana d'Aficionats a la Meteorologia, AVAMET, vam tenir el privilegi de signar amb la Universitat d'Alacant nostre primer conveni de col·laboració amb universitats. Donades les bones relacions entre ambdues organitzacions, també es va celebrar el primer seminari de divulgació meteorològica impartit per membres de l'associació, per a alumnes del master en planificació i gestió de riscos naturals i també per a públic en general.
El conveni signat assenta les bases d'una col·laboració que tots considerem que pot ser molt profitosa, per a ambdues entitats en particular i per al xicotet món de la meteorologia en general. Concretament, els objectius del conveni se centren en fomentar els seminaris i cursos de meteorologia en els quals es divulgue la meteorologia a qualsevol àmbit, també busca la col·laboració amb el món de la recerca, amb aquesta finalitat des de l'associació oferim la recopilació de dades meteorològiques de la MeteoXarxa, amb algunes sèries de dades des dels anys 90, que de ben segur dins de pocs anys podran ser d'utilitat per a estudis climàtics. En aquest sentit, i com a col·laboració derivada d'aquestes activitats, AVAMET també estem contribuint amb la difusió de dades meteorològiques a temps real per al públic en general, a través de la MeteoXarxaOnline (MXO), amb la incorporació de les estacions del campus de Sant Vicent del Raspeig i la d'Ibi-Torretes, a més pròximament podrem posar online; en llocs francament privilegiats, almenys una estació més sota el paraigües d'aquesta col·laboració. There are many nike air jordan shoes for sale for free shipping.
Parlant una mica del seminari del passat dimecres, vam ser quatre els socis de AVAMET que ho vam impartir, va començar Robert Monjo amb una magistral explicació de la integració en la MXO del seu nou índex n de caracterització de precipitació. Va seguir Sergi Segura amb una emotiva recopilació de l'evolució de l'afició a la meteorologia a la Comunitat Valenciana i seguirem Rafael González i servidor explicant els projectes presents i futurs que venim desenvolupant com a associació. Entre l'audiència de les xarrades, a més dels alumnes del màster, també vam contar amb la presència de Rubén Torregrosa, de Projecte Mastral, que ens va donar la nova de que el pròxim dia 11 d'abril, a Torrevella, es celebrarà el 5é aniversari d'aquest projecte, amb unes xarrades i taula redona amb dos socis il·lustres de AVAMET: Joan Carles Fortea i Victòria Roselló.
En definitiva, l'Associació Valenciana d'Aficionats a la Meteorologia acabem d'inaugurar un camí d'estreta col·laboració amb la Universitat d'Alacant, que esperem que resulte molt fructífer per a tots dos i que servisca per a obrir noves vies de col·laboració amb altres universitats.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Castelló de la Plana - Grup Sant Agustí (Soci), Llíria - Urb. San Gerardo (Soci), Xàtiva - Ausiàs March (Soci), Gandia - Parpalló/Borrell (AVAMET), Olocau del Rei - La Magdalena (Electra/Soci), Ademuz - IES Ademuz (Soci), La Jana (Ajuntament Soci), Villahermosa del Río - la Cañada (Soci), Benassal (Ajuntament Soci), la Torre de les Maçanes - la Canaleta (Soci) - - -