Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Convenis i relacions institucionals

Firmat el primer conveni de 2017 amb l'empresa Inforatge

Les seues 35 estacions formaran part de la nostra MeteoXarxa

16-01-2017 · Departament de Comunicació

L’Associació Valenciana de Meteorologia va signar el passat dissabte a l’assemblea ordinària un conveni amb l’empresa valenciana Inforatge, de la qual forma part el nostre soci Jovi Esteve. El conveni va ser sotmès a discussió i posterior votació per part dels socis assistents i altres que van delegar el seu vot, sent el resultat final de 31 vots a favor i 15 en contra.

Inforatge SC, amb seu a Agemesí, és una empresa que ofereix informació meteorològica a ajuntaments i altres organismes, especialitzada sobretot en la informació a temps real. Als seus clients a part de informar-los de l’oratge també els instal·la estacions meteorològiques allà on ho desitgen.

Com a característiques destacables del conveni, les més de 30 estacions de la xarxa Inforatge, apareixeran a partir d’ara a la nostra MeteoXarxaOnline mentre que, per altra part, AVAMET facilitarà l’opció d’aquesta empresa a tots els ajuntaments de més de 1000 habitants que contacten amb nosaltres per instal·lar una estació meteorològica. En qualsevol cas, la suma de nous ajuntaments socis està assegurada amb aquest acord.

Altres trets destacables de l’assemblea foren les anàlisis de les crescudes en el nombre de socis, de seguidors a les xarxes i dels recursos econòmics de l’associació; la presentació de la que serà la nova web, el nou sistema d’auditories, les activitats previstes per al 2017 i l’entrega de premis del concurs AVApred.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Cirat (Pròpia), Torremocha del Jiloca (Limítrofe/Soci), Orihuela - Arneva (MeteOrihuela), Enguera - Antolí (Soci), Vilamarxant - La Pedrera (Soci), Càlig (Ajuntament Soci), Quesa - Hotel La Rocha (Soci) - - -