Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Convenis i relacions institucionals

À Punt Mèdia firma un conveni amb AVAMET

Ens convertim en font primària de dades meteorològiques del mitjà de comunicació

27-03-2018 · Departament de Comunicació

Comunicat CVMC - À Punt Mèdia

La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, i el director de l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET), Antonio Martínez, han subscrit un conveni de col·laboració per fer possible l’intercanvi d’informació meteorològica.

A la signatura, que s’ha formalitzat al Centre de Producció de Programes de Burjassot, han assistit el president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano i una desena de membres d’AVAMET de tota la Comunitat Valenciana.

A partir d’ara, AVAMET esdevindrà font primària d’informació meteorològica per als mitjans d’À Punt. De fet, l’Associació hi aporta 270 estacions distribuïdes per totes les comarques de la Comunitat Valenciana i una seixantena de càmeres web, de les quals podran fer ús els mitjans públics valencians. Com a conseqüència de l’acord, À Punt Mèdia demanarà entrar com a soci d’AVAMET i s’instal·larà una estació meteorològica al Centre de Producció de Programes de Burjassot.

El conveni, que té una durada de quatre anys, preveu activitats de formació i divulgació de les dues institucions en matèria de meteorologia. També inclou els bancs de dades meteorològiques, imatges de càmeres web en temps real, així com la col·laboració dels socis d’AVAMET com a observadors de meteorologia en temps real en situacions quotidianes o episodis adversos en els quals es requerisca informació per part dels mitjans d’À Punt.

Empar Marco (À Punt): “La informació meteorològica desperta un gran interés en bona part de la població. És una informació de proximitat que vertebra el territori i que volem abordar amb rigor científic. Per això, des d’À Punt li donarem la presència que es mereix en la ràdio, la televisió i el lloc web”.

Antonio Martínez (AVAMET): “Hem tingut com associació el privilegi de signar un conveni de col·laboració amb À Punt Mèdia, aquest conveni, portarà a bon terme una tasca molt important com es la informació meteorològica en l’àmbit territorial de la comunitat valenciana, volguera anunciar que a partir de ja mateix disposaran d’una informació meteorològica de primer ordre amb qualitat i rigor, tant periodístic com científic. Esperem tots els valencians gaudir i estimar el nostre oratge, exemple clar i contundent de clima mediterrani. Moltíssimes gràcies a tots els que heu fet possible este conveni.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Castelló de la Plana - Grup Sant Agustí (Soci), Llíria - Urb. San Gerardo (Soci), Xàtiva - Ausiàs March (Soci), Gandia - Parpalló/Borrell (AVAMET), Olocau del Rei - La Magdalena (Electra/Soci), Ademuz - IES Ademuz (Soci), La Jana (Ajuntament Soci), Villahermosa del Río - la Cañada (Soci), Benassal (Ajuntament Soci), la Torre de les Maçanes - la Canaleta (Soci) - - -