Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Convenis i relacions institucionals

Signat conveni amb la Fundació per a la Investigació del Clima

Permetrà col·laborar conjuntament per la presentació de solicituds de projectes d'investigació

03-07-2018 · Departament de Comunicació

La Fundació per a la Investigació del Clima (FIC) és una entitat sense ànim de lucre, privada i totalment independent, els objectius fundacionals se centren en la recerca en l'àmbit del canvi climàtic, així com en les àrees de climatologia, meteorologia, medi ambient i cooperació al desenvolupament, la qual posseeix una llarga experiència en la generació d'escenaris locals de canvi climàtic i una metodologia pròpia de predicció estadística de les més robustes a nivell internacional.

Tenim el plaer d'anunciar que recentment hem signat un conveni de col·laboració entre l'Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET) i la Fundación para la Investigación del Clima (FIC). És una gran oportunitat per contribuir conjuntament a la difusió de la meteorologia i climatologia.

Mitjançant el conveni, AVAMET posa a disposició de la FIC les dades cinc-minutals observades de la MeteoXarxa perquè la FIC pugui obtenir i proporcionar millors resultats científics, que retornaran a AVAMET. A més, ambdues entitats es comprometen a col·laborar de forma estreta per a la presentació conjunta de sol·licituds de projectes de recerca.

Exemple de projecció climàtica de la concentració de la precipitació (índex n) en una estació meteorològica d'acord amb els resultats de la FIC en el projecte europeu RESCCUE.

 

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Cirat (Pròpia), Torremocha del Jiloca (Limítrofe/Soci), Orihuela - Arneva (MeteOrihuela), Enguera - Antolí (Soci), Vilamarxant - La Pedrera (Soci), Càlig (Ajuntament Soci), Quesa - Hotel La Rocha (Soci) - - -