Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Convenis i relacions institucionals

AVAMET participarà a la Primera Jornada Meteorològica À Punt

Serà el 17/12/2019 a Alacant

13-12-2019 · Junta Directiva

És un plaer anunciar que AVAMET estarà present en la primera Jornada Meteorològica d'À Punt, que se celebrarà el proper dimarts 17 de desembre. La jornada serà monogràfica sobre la passada DANA de setembre i hi participaran com a ponents: Jorge Olcina (Universitat d’Alacant), Manuel Aldeguer (Conselleria d’Emergència Climàtica), Jorge Tamayo (AEMET), Empar Marco (À Punt), els 4 meteoròlegs de l’espai de l’Oratge (Victòria RossellóJoan Carles ForteaLluís Obiols i Marc Santandreu) i, en representació d’AVAMET, els nostres socis Rafael Armengot Serrano i Pedro José Gómez Cascales. A més de cadascuna de les ponències, els ponents debatran a una Taula Redona.

Ací podeu consultar el cartell de la jornada, que començarà a les 9:45h i acabarà a les 14h: https://www.avamet.org/__demeter/apunt/Fullet-jornades-final.pdf

La jornada es desenvoluparà a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, a la Sala Rafael Altamira (Avinguda Ramón y Cajal nº4, Alacant). Com apuntar-se? Hem enviat per correu electrònic a tots els socis d'AVAMET les instruccions per a poder apuntar-se a la jornada. L'últim dia per a poder-se inscriure és el 15 de desembre.

Animeu-vos a vindre!

 

Més novetats del conveni de col·laboració entre AVAMET i À Punt

El passat mes de juliol de 2018 va començar la col·laboració d’AVAMET amb la Corporació Valenciana de Mitjans Audiovisuals (CVMC), responsable del nou ens autonòmic de radiotelevisió valenciana (À Punt), amb el qual es va signar un conveni de col·laboració.

Des d’eixe moment, es va donar la opció a que tot soci d’AVAMET que ho desitjara es poguera inscriure per a participar de forma voluntària com a soci observador. A dia de hui estem molt satisfets amb la col·laboració, ja que molts socis d’AVAMET hem pogut participar i aportar les nostres observacions a la informació oferida en diferents espais d’À Punt, tant de ràdio com de televisió, i posar així en valor la informació d’AVAMET en la radiotelevisió pública valenciana.

Seguint l'esperit del conveni de col·laboració signat entre À Punt i AVAMET, la televisió pública valenciana vol donar-li protagonisme a l'associació i als nostres socis i tenim 3 novetats importants:

1. Les nostres estacions meteorològiques apareixeran a l'espai de l'Oratge: els socis podran enviar vídeos explicant els seus observatoris i les peculiaritats del clima de les seues localitats.

2. Inscripció com a socis observadors en À Punt: s'han reobert les inscripcions de socis d'AVAMET com a observadors voluntaris dels diferents espais d'informació meteorològica d'À Punt.

3. Grup de WhatsApp de l'Oratge d'À Punt per a socis d'AVAMET:  s'ha creat amb la finalitat específica que els socis puguen compartir imatges i vídeos al mateix i que este material puga aparéixer a l’espai de l’Oratge d’À Punt (informatius i xarxes socials).

Podeu trobar informació detallada sobre com participar a cadascuna de les 3 qüestions al correu electrònic enviat a tots els socis d'AVAMET el dia 11 de desembre. 

Esperem que vos animeu a participar i a col·laborar.

Junta Directiva d’AVAMET

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Rossellles Cases del Riu (Soci), la Mata (Ajuntament/Soci), l'Alcora Araia (Soci), la Vila Joiosa - Salomó del Carabassot (Soci), Ares del Maestrat - la Vall de Catí (Soci), Alpuente - la Torre (Soci), Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci) - - -