Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya

Activitats

Mitjans de comunicació

Acord en les Corts per a estudiar la creació del Servei Meteorològic Valencià

AVAMET es felicita del pas donat a les Corts

26-02-2015 · Junta Directiva

La Junta Directiva de l'Associació Valenciana d'Aficionats a la Meteorologia (AVAMET)  volem expressar mitjançant aquest comunicat l'alegria i satisfacció del conjunt dels 83 socis que representem, vers l'acord polític obtingut per unanimitat el passat dimarts 24 de febrer de 2015, respecte a la proposta en la comissió de Medi Ambient de les Corts del grup parlamentari 'Compromís', per a la creació d'un Servei Meteorològic Valencià (SMV). Concretament la resolució que celebrem s'expressa en els següents termes:

"Les Corts Valencianes acorden instar al Consell a que faça un estudi per a valorar la necessitat i la conveniència de la creació d'un Servei Meteorològic Valencià tenint en compte el benefici públic que la seua possible creació suposarà per als sectors productius valencians i per a la prevenció i protecció de la ciutadania"

Des d'AVAMET ens posem a la disposició de la comissió que estudie la conveniència  de la creació d'aquest Servei Meteorològic, per a poder transmetre la necessitat d'aquest Servei i totes aquelles inquietuds sobre el sector de la meteorologia al nostre territori, així com tots els acords i convenis desenvolupats per la nostra associació, amb organismes oficials relacionats amb el sector de la Meteorologia,  des que vam començar amb la nostra activitat sense ànim de lucre a principis de 2011.

 

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llic√®ncia de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Properes estacions Villena - La Parrala (soci), Finestrat - la Cala (Aj. Soci), Aras de los Olmos (Soci)     - - - - -      Últimes estacions:  Canals - IES Sivera Font (Soci), Almoradí (MeteOrihuela), El Puig de Sta. Maria (Inforatge), Alcoi - Urb. Montesol (Soci), Rafelguaraf (Soci), Dénia - Betlems (Soci), Villena - La Vereda (Soci), Finestrat (Aj. Soci), Jacarilla (MeteOrihuela), Alzira - CIPFP Luis Suñer (Soci), - - -