Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

Activitats

Mitjans de comunicació

Seguim creixent com a referent meteorològic valencià

La MeteoXarxaOnline es consolida mentre no parem de créixer

10-08-2017 · Departament de Comunicació

L’Associació Valenciana de Meteorologia segueix demostrant dia a dia que es una de les millors associacions de meteorologia mundials, gràcies a la seua constant renovació de serveis i a l’oferiment de cada vegada més dades per a tot el que ho desitge.

La gran quantitat d’estacions pròpies com estacions dels nostres socis permeten una perfecta cobertura dels episodis, no importa lo localitzats que siguen, la nostra xarxa pot hui en dia captar a la perfecció aquest tipus de fenòmens tan típics del mediterrani, tal com s’ha demostrat aquestos dos últims dies.

Amb l’eixida a la llum del widget de les estacions per a android, es donà el primer de molts passos en l’actualització constant que requereix l’internet de hui en dia. I és que ja estan disponibles els nous gràfics i la nova meteoxarxa gràcies a l’excel·lent treball del nostre webmàster. Que permet, hui en dia, ser la millor xarxa meteorològica. A més, diversos socis han adquirit recentment un paquet de càmeres web per a instal·lar a les seves estacions, per lo que prompte tindrem moltes més finestres obertes a la comunitat.

A més, pròximament i gràcies a la meteofederació es signarà un conveni amb AEMET per dotar de major reconeixement les nostres dades y gaudir d’altres avantatges de cara els socis. Donat aquest tema, les auditories pròpies estan a punt de veure la llum també per garantir la validesa total de les nostres dades, que no serien possibles sense el treball dels nostres departaments que fan funcionar AVAMET: junta directiva, servei tècnic i relacions institucionals, entre d’altres. També si les gestions duen a bon port, s’instal·laran 2 noves estacions a llocs on fa tan sols 5 anys resultaria impensable tindre’n online: Tabarca i Columbretes. Que junt a les ubicacions de les estacions pròpies i a tota la resta fan que gràcies a AVAMET es puga entendre quasi a la perfecció tota la meteorologia valenciana sense excepcions.

Si no ets soci et recordem que la tarifa estàndard son de 50 € l’any i 35 € la quota reduïda. Si ja ho ets, et recordem que a través del correu, de la web, de l’app per android o del nostre grup de WhatsApp pots informar-te de totes les nostres activitats.

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Últimes estacions: Vilamarxant - La Pedrera (Soci), Càlig (Ajuntament Soci), Quesa - Hotel La Rocha (Soci), Agres - Les Eres (Soci), la Vilavella - Ptda Forns (Soci), Miramar - Platja (Inforatge), San Fulgencio - Centre & San Fulgencio - Urb. La Marina (MeteOrihuela), Ontinyent - els Gínjols (Soci), Orba (Aj. Soci) - - -