Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya

AVAMET

Fes-te'n soci

Fes-te'n soci

Formulari de preinscripció com a soci d'AVAMET

T'agradaria formar part d'AVAMET junt a més de 300 persones apassionades amb la meteorologia? Llig els avantatges que tenen els socis d'AVAMETi veuràs com val la pena formar part de l'associació!

Esta butlleta és informativa i només mostra l'interés de formar part de l'Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET). Per a completar la inscripció, l'AVAMET es posarà en contacte mitjançant l'adreça electrònica del preinscrit per consignar la resta de dades necessàries per a trametre l'alta definitiva a l'Associació i que permeten procedir al corresponent pagament de la quota.

Si allò que desitges és rebre més informació d'AVAMET, utilitza qualsevol d'estos mitjans.

En compliment del que disposa l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, AVAMET informa els usuaris que les dades de caràcter personal que ens proporcionen quan omplin el formulari que s'inclou en aquesta pàgina s'aplegaran en fitxers la responsable dels quals és l'AVAMET, i seran tractades amb la finalitat de poder prestar els serveis arreplegats als estatus. El fet d'emplenar un formulari d'aquest web implica que l'usuari reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes.
L'usuari preinscrit conserva en tot moment la possibilitat d'exercitar els drets d'oposició, d'accés, de rectificació i de cancel·lació de dades. Així mateix, i de conformitat amb la Llei 34/2002, d'1 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials. En cas de dubte, així com per exercir els drets esmentats, pot adreçar-se a AVAMET mitjançant el correu electrònic (info@avamet.org).

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Properes estacions: Altea - Club Nàutic d'Altea (Soci), Ares del Maestrat (Aj. Soci), Catadau - L'Altet (Inforatge)     - - - - -      Últimes estacions: Alzira - La Casella (Soci), Albalat dels Sorells (Aj. Soci), Xàbia - Tarraula (Soci), Utiel - La Torre (Soci), Xàbia - Saladar (Soci) - - -