Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges

AVAMET

Fes-te'n soci

Fes-te'n soci

Formulari de preinscripció com a soci d'AVAMET

 

T'agradaria formar part d'AVAMET junt a més de 500 persones apassionades amb la meteorologia? Llig els avantatges que tenen els socis d'AVAMETi veuràs com val la pena formar part de l'associació!

Esta butlleta és informativa i només mostra l'interés de formar part de l'Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET). Per a completar la inscripció, l'AVAMET es posarà en contacte mitjançant l'adreça electrònica del preinscrit per consignar la resta de dades necessàries per a trametre l'alta definitiva a l'Associació i que permeten procedir al corresponent pagament de la quota.

Si allò que desitges és rebre més informació d'AVAMET, utilitza qualsevol d'estos mitjans.

Si disposes d′una estació meteorològica, llig este article sobre les recomanacions i requisits per iniciar el procediment d′alta a la xarxa d′AVAMET

En AVAMET Associació Valenciana de Meteorologia tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de prestar-te el servei sol·licitat i realitzar el cobrament de les quotes. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que pogueren derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existisca una obligació legal. Tens dret a obtindre informació sobre si en AVAMET Associació Valenciana de Meteorologia estem tractant les teues dades personals, per la qual cosa pot exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant AVAMET Associació Valenciana de Meteorologia, C/. Cid 53, 1r, 5 - 46360 Bunyol o en l'adreça de correu electrònic info@avamet.org, adjuntant còpia del teu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si consideres que no has obtingut satisfacció plena en l'exercici dels teus drets, podràs presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-te a aquest efecte a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid. Així mateix, sol·licitem la teua autorització per a oferir-te productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelizarte com a soci.


No

Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies - Canviar configuració privacitat
NOVES ESTACIONS: Alcoi - Zona Alta (Soci), Camporrobles (39ª estació pròpia d'AVAMET), Sant Mateu - Morral de l'Auró (Soci), Almenara - Platja Casablanca (Soci), la Serra d'en Galceran - el Brusalet (Soci), Benicàssim - Camí la Ratlla (Soci), Palmera (Ajuntament/Soci), Alzira - Nord / Polígon (Ajuntament/Soci), Alzira - Ajuntament (Ajuntament/Soci), Ayora - Coop. Agrícola la Ayorense (Soci), Borriol (Ajuntament/Soci), Borriana - centre (Ajuntament/Soci), Borriana - Serratella (Ajuntament/Soci), Borriana - Santa Bàrbara (Ajuntament/Soci) - - -