General > Reportatges meteorològics / Reportajes meteorológicos

"S´acosta la tempesta". Alt Maestrat - Els Ports.

(1/1)

gregal:
Aprofitant que huí és dia festiu en Castelló, hem fet una eixida familiar, per les comarques de l´Alt Maestrat i els Ports.
Ha segut un dia molt interesant en molts aspectes, entre ells el meteorològic. Ha destacar dos coses:
En primer lloc, la diferència de temperatura, a mesura que guanyàvem altitud. A les 10:30 hem mogut de la platja de Nules, amb una temperatura de 29 graus. A les 12:00 hem fet una parada en Ares del Maestrat (1190 m. d´altitud), on feie una temperatura de 22 agradables graus. En la platja fugiem del Sol, i en els estrets carrers d´Ares, el buscàvem  :) .  Hem continueat després cap a Morella (980 m. d´altitud), on feie una temperatura de 26 suportables graus, a les 14:00.
Al llarg del matí apenes hem vist un núvol, però en eixir de dinar el cel ha començat e ennegrir-se cap al sudoest. Al poc d´eixir de Morella a començat a ploure, i l´aigua ens ha acompanyat fins Vall d´Alba, més o menys.
Les fotos que adjunte són, una de Morella, des d´un mirador, en la carretera que va a Ares, Just quan estaven arrivant les nuvolades. L´altra està tirada des de la Vega de Moll, prop de Morella, en direcció a la serra de Bovalar (Cinctorres), on es veu la tempesta dirigint-se cap al nordest.

gregal:
Afegeixc també una imatge de radar, de la tempesta, més o menys a l´hora que estàn fetes les fotos:

NEVÀ GROSSA:
Precioses terres les que has pogut gaudir aquesta vesprada. :-* Amb una temperatura plena d´enveja per la meva part.

Bones fotos gregal. ;)

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version