Sobre AVAMET > Associació / Asociación

Activitats, continguts i filosofia de funcionament

(1/4) > >>

borinot:
Perdó si ja s'ha comentat el tema...igual m'ho he botat, pero dins dels topics que veig que en son tots necessaris i ben treballats, la meua xicoteta aportació es obrir un debat de les llínies de trebal.

Ací pense que tots podem ficar idees i experiències, que enriquirien el contingut que ben envoltat d'una organització ordenada ens podria servir a tots per a plasmar els coneiximents comuns.

D'entre algunes que he estat pensant, desde la senzillesa de un grup de està als seus inicis, estava pensant en la idea, de fer un servici de publicacions intern (no necesitem grans inversions, ja que estaria parlant de lo que es pot fer en un ordinador i una impressora)

Ací cadascú podría dar vida en paper a treballs, estudis locals de temperatura, estudi de models, estudis hidrogràfics, microclimes etc etc
Son trebals en principi que no estan pensats com a una tesi, sino mes bé com un treball que pot tindre unes poques fulles, pero organitzades dins d'un format, i que en els diners de les quotes es podrien fotocopiar i reenviar als socis.
Ja se que hui per hui, els fitxers doc i el correu electrónic fa mes ràpid esta faena, pero a la majoria ens agrada mes una carpeteta amb uns folis per a llegir tranquilament gitats al silló i fer notes a banda.

Simplement es una idea, com a eixemple de activitats regulars que alhora implicarien als socis.

Timonet gelat:
Clar que sí, borinot.

La idea d'una publicació interna dona cos a una associació, i la fa 'material'. Dins d'aquesta publicació podrien anar infinitat de temes, concursos, cartes, compra-venda, etc... es poden fer mil coses...

PD; Primer tindrem que fundar l'AVAMET... !! ;D

alzimet:
Com ja està a un pas això constituir-nos en asociació no estaria mal que reprenguerem aquest fil, ja que aquesta proposta de Borinot de agrupar les aportacions i idees de futur que s'ens puguen ocorrer ja va fent-se necessària.


--- Citar ---Ací pense que tots podem ficar idees i experiències, que enriquirien el contingut que ben envoltat d'una organització ordenada ens podria servir a tots per a plasmar els coneiximents comuns.

--- End quote ---

Respecte als treballs i articles que podriem passar a paper des d'Avamet hem sembla molt bona idea; de fet si s'hem permet, serà un plaer ficar a la vostra disposició l'article que vaig fer sobre sequeres i revingudes al SE peninsular l'any passat. Alguns segur que encara s'enrecordeu de l'enquesta a la casa rural de Banyeres  ;D

http://alzimet.net63.net/article%20sequeres%20i%20revingudes%20complet.doc

Salut!

alzimet:
Altra idea, ja li la vaig comentar no fa massa a Timonet i hem va dir que la ficara en comú així que allà vaig:

--- Citar ---...Una (o si es pot varies) estació meteorològica que siga propietat d'Avamet i que estiga situada en el millor lloc que s'ens ocorrega del Païs Valencià, aquesta estació automàtica, una DAVIS (per exemple) enviaria dades a un servidor web, dissenyat per algú de nosaltres, i que només pogueren accedir, a mode d'intranet amb usuari i contrasenya, els membres d'AVAMET donats d'alta (pagant cota).
--- End quote ---
Aquest últim punt fou el principal tema a debat, ja que, com es desprén dels estatuts existeix una clara finalitat de solidaritat i altruïsme de la associacio amb els aficionats en general.

Per altra banda, si prospera la idea, també seria important que ens ficarem democràticament d'acord en ubicar el lloc de la estació, i es que per a escollir-lo; a banda dels criteris meteorològics que s'estem imaginant, també s'hauria de tindre en compte que el lloc es trobe molt fora de la vista de possibles vàndals, que hi haja algun membre de l'Avamet proper a la zona que es faja càrrec de possibles problemes tècnics i si poguera ser (assumpte que desconec com funciona) fer un segur a la estació en quant a desperfectes de 3rs i/o furt.

Les raons per les que al meu vore seria millor no fer públiques fora d'Avamet les dades de la hipotètica estació meteo propietat d'Avamet són aquestes:

1. Es perillós que, tenint a un espai públic una estació meteorològica valorada pot ser en més de 1000 E se li faça excesiva publicitat, ja que quanta més en tinga més fàcil serà deixar de rebre dades de la mateixa per furt o vandalisme...

2. A l'hora d'inscriure gent per a començar amb l'associació resultaria un "perfecte reclam", ja que els beneficis de participar en la mateixa és comprovarien en molt poc de temps i això ajudaria, en teoria, a que hi haguera un elevat nombre de membres socis.

2.1 Al respecte d'açò cal aclarir-se des d'un principi si el que prima es tindre un presupost molt ampli per a dessenvolupar molts projectes en un curt plaç de temps o una inscripció més curta de gent, més esgraonada, però al mateix temps més compromesa amb la causa.

Hi ha milers de solucions que poden sorgir per el camí per a aquesta qüestió i per a d'altres que segur que eixiran i si cal i tinc temps estaré encantat de debatir-les i poder ser d'ajuda.

 ;)

felet:
Propose que si algun dia veu la llum una associacio valenciana d'aficionats a la meteorologia, porte per nom "Josep Peinado".

Trobe que seria un homenatge ben merescut.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version