Sobre AVAMET > Associació / Asociación

Activitats, continguts i filosofia de funcionament

<< < (4/4)

alzimet:
Senyor president, ja sap vostè quants n'hem de ser per a donar d'alta l'associació?  :-*

Com a secretari informe que l'associació valenciana de meteorologia Josep Peinado pot fer-se oficial la propera setmana, per fi!, ja que a la reunió que férem en acabar el sopar el passat divendres a València es va acordar donar el pas i es van designar/oferir 3 persones per a ocupar els càrrecs necessaris per a l'associació. Així, Timonet passa a ser president de la mateixa, Damilme tresorer i servidor és el secretari.
Tot va ser una mica improvisat i es quedaren algunes preguntes sense resposta perquè no teníem allí els papers dels estatuts, però en el que sí es va quedar és en que aquest fòrum anava a servir com a lloc de comunicació que agilitzara el desenvolupament de l'associació i en que aquesta mateixa setmana Timonet, jo i alguna altra persona, si fera falta, s'anàvem a desplaçar fins a València per a donar el pas i fundar l'associació.

PD: Si s'enrecordeu d'alguna cosa del que es va parlar sobre l'associació i que se m'haja oblidat feu-la costar

Timonet gelat:
Correcte!

Estem perfilant detalls i poder fer entrega de la sol·licitud aquest mateix dimecres. En fi, cal redactar l'acta fundacional (que es basa amb el sopar del divendres pasat) i fer entrega dels documents al Registre.

Ja queda menys!

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version