Sobre AVAMET > Associaciˇ / Asociaciˇn

┐F˛rum?

(1/3) > >>

Timonet gelat:
Una de les coses bÓsiques per al funcionament i organitzaciˇ de l'associaciˇ serÓ la pÓgina web de l'AVAMET. En ella es penjarÓ moltes coses que interessaran als aficionats i membres de l'associaciˇ. Per˛ hi ha un detall que he estat pensant.

Aquest f˛rum (ontimet) el vaig crear com a f˛rum meteo/muntanya/natura de gent de les comarques ve´nes i en definitiva de la CV, ara bÚ, amb el temps ha anat reunint les condicions per a ser un dels f˛rums de futurs socis de l'associaciˇ per motius obvis.

La pregunta Ús senzilla. ┐Creieu que seria convenient que l'AVAMET disposara d'un f˛rum que substituixca aquest, o per el contrari, caldria mantindre-lo de igual manera?

Vaqueret:
Supose que ho dius per les duplicitats de faena al hora de mantenir-los.

Jo diría que es pot fer una modificació al 'Subs.php' de manera que determinat tema de este foro el pille de la base de dades de un altre foro, de manera que lo hi haja en uno també aparega en l'atre, amb lo qual pots matar els dos pardals d'un tir.

Per eixemple, al procesar la bariable 'board', si és 25 (este subforo mateix) que obriga la base de dades del foro del avamet (es pot fer per que un forum d'aquestos obri, fa la consulta i tanca la base de dades cada volta que es carrega una pàgina, amb lo qual es pot variar aquesta segons el num. de subforo, ja està fen-se això en board4all.cz -el foro dels programadors_dame_argo-) 

MeteoValŔncia:
Jo me perd amb ho que diu Vaqueret  ;D

Timonet gelat:

--- Cita de: MeteoValŔncia en 29 de Gen de 09, 19:21:24 pm ---Jo me perd amb ho que diu Vaqueret  ;D

--- End quote ---

Jo tambÚ, ell Ús qui controla d'aquestes coses...  ;D

De tota manera no deia aš˛ en plan tŔcnic, sino ˙til, per que no tenia sentit (o si) postejar en 2 llocs quan acÝ la majoria anirÝem i participarÝem activament en el f˛rum d'AVAMET.

H2O:
jo faria una barreja, seguiria en Ontimet per˛ podria haver en f˛rum com˙ del Avamet accessible des dels 2 forums. Sempre que siga possible informÓticament parlant

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version