Sobre AVAMET > Associació / Asociación

¿Fòrum?

<< < (2/3) > >>

felet:
Jo faria un fòrum independent, propi de l'AVAMET, en un format paregut a este o allò que es decidisca en el seu moment pels socis, i que siga accessible des de la plana web de l'associació. Amb una part privada només per als afiliats-forers i un altra pública.

Quan estiga en marxa, s'afegeixen els enllaços a les discussions mantingudes ací al fòrum d'ontimet.

Vaqueret:
Be, veig que no m'heu entés.
Lo que jo propose és crear un forum propi de l'AVAMET. Pero, al mateix temps, dic que és possible tècnicament el que eixe altre forum aparega com a part d'este, de manera que lo que es posteje per un costat aparega automàticament en l'atre i al inrevés.
Amb lo qual crec que ja no hi ha disjuntiva....

meteoloco:
Està clar que l'AVAMET deuria comptar amb un nou fòrum, però pense que hi ha una gran quantitat de fòrums de meteo per ahí, per la qual cosa, si creem un nou fòrum, el que estariem fent es dispersant més tota la informació.

En el meu cas, quan em vaig comprar l'estació en vaig registrar a diversos foros en els que participava tots els dies. Amb el pas del temps, tan sols he acabant postejant pràcticament ací. Per tant, no estic dient que tota la gent va a fer el que jo he fet (que quede clar), però si es crea un nou fòrum, ¿no creurieu que estariem dispersant informació i mitjans humans, quan el que interesa es tindre "més pes"?

Si el que comenta Vaqueret resulta posible (que allò que es postetge a un fòrum apareixca en l'altre i viceversa) o no excesivament costós (jo d'informàtica no tinc ni p.i.), podria solucionar-se este assumpte. Si per mitjà d'este foro, naixerà l'AVAMET, doncs millor conservar-lo tot i que caldrà fer alguns canvis.

Jo en principi no vote.  ;D ;) o almenys ho faré quan escolte més opinions.  :)
Mado_Alzira:
Jo no crearia un altre foro, aquest és d'on ha eixit l'idea de la creació de l'AVAMET i aquest deuria de ser el foro de l'AVAMET.

Ja hi han molts foros de meteorologia i no podem acudir a tots....al menys jo pense aixina.

 :)

MeteoValència:
Depend del tipus de fòrum.

Un fòrum per a qüestions internes:
- Afiliació.
- Comunicats del Consell Executiu.
- Accions.
- Publicació d'Actes.
- Convocatòries.
- Ordrens del dia d'Assemblees.
- Comunicació interna per al membres del Consell Excutiu i d'altres càrrecs.
- Qualsevol altra cosa per a mantindre una comunicació estreta que facilite la cohesió amb els soci.
etc.

Sí pot ser recomanable.

Un fòrum meteorològic, evidentment no. El fòrum valencià meteorològic és Ontimet i no cal ningú més, l'espai està ocupat.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version