Extra topics > Fotografia general / Fotografía general

HDR Fotografia inventiva

(1/1)

NEVÀ GROSSA:
Hola. Obric este tòpic per anar penjant fotos i tractaments HDR. Així les podem comentar , i per qué no aprendre tots de tots una miqueta.

Començe amb unes fotografies que si bé originalment no son meves (si d´un company de feina), la meva aportació ha sigut el crear el HDR corresponent. Al tindre que reduir el tamany per a poder penjarles, han perdut una miqueta de calitat, Però per a parlar de les aportacions lumíniques i tractament del color doncs si que valen.

El tractament HDR l´he fet amb el Photoshop CS4 Extended (previament tocant i accedint el format RAW amb el Càmera RAW).

Estes tres fotos son del poble de Benifallim, en la nevada del 14 de Desembre del 2009.Animeuvos a posar els vostres, i com he dit abans ens ensenyarem tots de tots. ;)

Damimet:
A vore Neva Grossa jo per la meua part lo del tractament HDR no tinc ni idea de que vol dir, pero he fet unes fotos i encara que se que amb eixe objectiu no puc fer molt mes penje la foto per a que em digau coses per millorar les proximes. Esta foto es pujan a Moncabrer en un moment en que es veia molt be el Mugron D'Almansa.

Vaqueret:
Obviament, amb una compacteta no pot ser mai de la vida igual que amb un trasto d'eixos que us gasteu. Aixina i tot, també he fet provatetes amb l'HDR.

Quant mes parat tens l'objecte, mes fàcil és i millors resultats s'obtenen, per eixemple esta d'este estiu de la porta de ca'l meu germà Xavi:Hi ha una situació, crec jo, que és indispensable l'ús de esta tècnica, especialment amb càmeres xicotetes com la meua. Es a poqueta nit, on exposicions llargues sempre cremen alguna part de la imatge, mentre que les curtes ixen massa negres:També va be per a traure cels blaus:
I, clar, per conseguir efectes mes o menys afavorits:

NEVÀ GROSSA:
Quin programador estás fet Vaquer... :o

Menys mal que tant sols disposes d´una compacteta, que si no, faries por.


Damimet, en quant a la teva foto jo la veig prou be. Ara, amb una miqueta de tractament fotogràfic, intentaria reduir la luminositat que te el conjunt de la foto (sol pasar en dies on la claritat, i la llum solar son prou fortes), i d´esta manera conseguir uns contrastos més alts i definits en les imatges.A veure si trac un ratet i penje unes quantes més HDR, així com animeuse els demés a penjar... :-\

Damimet:
Pose aquesta foto que he retocat amb el Photoscape, i que digau quines coses mes tinc de tocar.  ;)

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version