Sobre AVAMET > Associació / Asociación

Prova no superada

(1/13) > >>

Timonet gelat:
Glups.. massa deficiències.

S'han de redactar de nou. Tinc ara documentació oficial de com s'han de redactar. Espere aconseguir-ho abans de que acabe la setmana...  :-[

Timonet gelat:
Si llegiu un poc, els motius principals recauen en que els estatuts que Josep va redactar estaven fets seguin una llei orgànica de 2002 en lloc de una posterior (i que elimina la anterior) de 2008. De manera que molts punts estan fora dels termes habituals dels estatuts nous de qualsevol associació.

Per altra banda, hem de veure si podem incloure el nom de Josep o no, llegiu el primer punt "En quant als Estatuts".

Carlos R:
La ley orgánica 1/2002 sobre asociaciones está en vigor, no ha sido derogada. Una ley autonómica nunca puede derogar una ley orgánica ya que ésta (la orgánica) es de rango muy superior. Durante los años 2002, 2003 y 2004 todas las asociaciones tuvieron que adaptarse a la ley orgánica 1/2002. Posteriormente la ley autonómica de 2008 desarrolla y adapta esta ley orgánica al nuevo estatuto de autonomía.
Todas las asociaciones que adoptaron sus estatutos a la de 2002 los siguen teniendo vigentes y conforme a ley.

Vamos a ver si va al segundo intento. Lo mejor: según modelo.

¡Ánimo!

Timonet gelat:
Vaya Carlos, estás hecho un hacha en este mundo! Lo que dices: Voy a seguir el modelo tal cual.

Vaqueret:

--- Cita de: Timonet gelat en 08 de Nov de 10, 02:38:17 am ---Si llegiu un poc, els motius principals recauen en que els estatuts que Josep va redactar estaven fets seguin una llei orgànica de 2002 en lloc de una posterior (i que elimina la anterior) de 2008. De manera que molts punts estan fora dels termes habituals dels estatuts nous de qualsevol associació.

Per altra banda, hem de veure si podem incloure el nom de Josep o no, llegiu el primer punt "En quant als Estatuts".

--- End quote ---

Efectivament. I damunt, segons la llei de 2008 ens tocarà dur una contabilitat 'completa'. Res de les 3 llibres que feien falta en la llei anterior.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version