Sobre AVAMET > AVApred

3ª Etapa oficial AVAPRED, 9-10 març 2013

<< < (4/4)

AVAPRED:
Gràcies per les vostres opinions, a veure si s'anima més gent a dir-nos el que pensa al respecte i prenem una decissió el més democràtica possible. ;)

Per cert, ja tenim els resultats definitius amb l'actualització de les dades del CEAMET!! Esta vegada ho han actualitzat ràpidament. :)

Han canviat dos cosetes respecte al que vos vam comentar ahir, resulta que a Vallanca-Alt de Benarruel-Ceamet la temperatura encara va baixar més dels 3.5ºC que tenien a les 07:30h, ja que la mínima la marca amb 2.9ºC. L'altra variació ha estat en la ratxa màxima de vent a la Foia de Bunyol, que ha estat de 61km/h a Alboraig el diumenge, superant els 60km/h de Bunyol del dissabte.

La clasificació general amb les tres etapes disputades és la següent:

alzimet                1339
Samu                  1308
MeteoAgres        1207
MeteoBeniaia      1189
MeteoCanals       1171
damilme              1113
MeteoChiva           959
ALTOCÚMULO      839
Dinnbier                287


Cal donar l'enhorabona a alzimet i Samu per la seua gran etapa, superant els 500 punts els dos. També a MeteoBeniaia pel seu encert amb la predicció de vents i a Dinnbier pel seu encert amb la pluja.  :D

Per a la pròxima etapa, el 23 i 24, alzimet ens ha de donar les comarques que entren a concurs durant el dia 20 de març, just pasat el dia de St Josep.

PD: En les puntuacions d'aquesta etapa hem incorporat un apartat de recompte de punts perduts per no possar concretament el nom de l'estació tal i conforme apareix a la MeteoXarxa o com vos els copiarem ací. Encara en sou 4 els que haveu perdut fins a 80 punts per aquesta errada. Vos animem a emprar la tècnica del Copy+Paste (Ctrl+C ---> Ctrl+V) per a que així no hi hagen problemes i ho pogueu fer ràpidament, ja que és una llàstima que per aquestos detalls i per no ajustar-se a la normativa del concurs perdeu tants punts, aquesta setmana s'han arribat a perdre fins a 80 punts. Tot i així, el nombre de concursants que ha tingut aquest problema s'ha reduit ostensiblement.

PD2: Reviseu la vostra puntuació per si s'haguerem equivocat amb qualsevol detall com a l'etapa anterior. ;)

Samu:
Vaya, ni de lejos esperaba haber obtenido esa puntuación en esta etapa :o :o :o Va a estar la cosa muy reñida, gracias a que en nuestro territorio son frecuentes las sorpresas jeje

Respecto a las estaciones del CEAMET, estoy de acuerdo con Dinnbier, si empiezan a fallar constantemente todos los fines de semana, habría que plantearse su continuidad en la lista

saludos ;)

Dinnbier:
Guau! Después de la (gran) pifiada que hice con las máximas, no me habría extrañado tener una puntuación negativa jajajaja  ;)   ;D
 menos mal que la lluvia, el viento y las mínimas han ayudado algo =)           

Volviendo a lo de las estaciones de CEAMET, opino que no quitarlas supondría perder puntos en las etapas, más trabajo a la hora de corregir y más demora para publicarlas.
Claro que siempre es mucho más emocionante estar con la duda de si funcionarán o no durante el fin de semana, puede salir cualquier cosa  avorrit* ;)

AVAPRED:
Per a decidir que fem al respecte de les estacions de CEAMET hem habilitat una enquesta en aquest fil:
http://avamet.es/forum/index.php?topic=2459.0

Paseu-se per allà, voteu i comenteu-nos el que penseu. ;)

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version