Sobre AVAMET > Associació / Asociación

LOGO

<< < (2/14) > >>

sergisellop:
Anirem fent propostes... i entre tots traurem alguna cosa de trellat  ;)


[adjunt esborrat per l'administrador]

Vaqueret:

--- Cita de: meteoNiX en 12 de Mar de 08, 18:48:05 pm ---Anirem fent propostes... i entre tots traurem alguna cosa de trellat  ;)


--- End quote ---


:D

Seguint amb la teua idea:

Mado_Alzira:
Els 2 últims m'agraden molt més... :D

MeteoValència:
Tot i que l'escut de Pere el Cerimoniós es ben representatiu del nostre territori amb un fort pes històric resulta una mica "institucional" com diu timonet.

El de MeteoNiX m'agrada per la seua senzillesa, el color taronja que pot ser un dels més representatius de les nostres comarques i pel tipus de lletra triada en el text inferior. Pot ser el text jo ho deixaria un una sola linea de banda a banda.

La nova proposta de Vaqueret la veig més encertada que les dos primeres presentades per ell. El color taronja també está preset. Només el dibuix del penell li trobe un pero, es evidentment un penell i anemòmetre que ràpidament podent identificar-ho amb una marca concreta d'estacions, eixa és la qüestió, qui vullga publicitat que passe per caixa abans  ;D. Té també un disseny senzill però intentaria ficar-li un motiu diferent que no pugar ser identificat amb cap marca comercial.

Segur que entre tots trobem un disseny modern i senzill que al mateix temps siga impactant sense caure en estridències.

Vaqueret:
Està clar que el disseny de Sergi es molt agradable a la vista. A mi m'agrada molt.
Lo meu han segut provates, aprofitant que estava bregant per aconseguir posar lletres en forma de semicercle per a una faeneta que estava fent, me s'ha ocurrit posar la safanoria per a ens animarem un poc. Obviament el escut es el de la wikipedia  ;D i el penell es d'eixos que dius. De totes formes, el penell sí es aprofitable, perque l'he vectoritzat i per tant el podem canviar posant-li punta de fletxa o qualsevol altra cosa que no l'identifique amb una marca. Aixina que, Sergi, si decideixes provar a ficarli el dibuixet del penell m'ho dius que te'l passe (i dime també en quin format).

Crec que devem anar veient tot açò i poder dur a una pròxima junta constituent varis models també de logo per poder decidir...

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version