Forum AVAMET

General => Instruments / Instrumentos => Missatge iniciat per: Parabolix en 27 de Des de 09, 11:29:58 am

Títol: Especificacions USA y Europea
Publicat per: Parabolix en 27 de Des de 09, 11:29:58 am
Hola y bones festes a tots,
voreu, estic per comprarme una estacio meteorologica i tinc el dubte de comprarla aši o en USA, el mateix model en una tenda americana costa la meitad (o menys) que comprarla en tenda europea, m'he trobat amb la sorpresa que pareix ser que segons per al mercat que siga tenen unes especificacions o altres, vol dir que una comprada en USA no funcionaria aši? no ho entenc, si algu te experiencia en el tema li agrairia que en diguera alguna coseta,
gracies a tots.
Títol: Re: Especificacions USA y Europea
Publicat per: Frank242 en 28 de Des de 09, 04:19:02 am
Te parla un que tÚ una Davis "USA Version". 

Les diferŔncies que tens entre la versiˇ europea i l'americana sˇn les segŘents: La americana emet amb una freqŘŔncia del voltant dels 900 MHz (freqűŔncia reservada a Europa per la telefonia m˛bil,  aixina que oficialment estem emetrent de manera ilĚlegal, per˛ al fer-ho amb poca potŔncia no tindrÓs cap problema;  al ser la banda que usa la telefonia m˛bil GSM igual podria interferir a la senyal, per˛ de moment molta gent la tenint i no estent tenim problemes en este aspecte.

DesprÚs, el pluvi˛metre de fÓbrica mesure en polzades (inches in English) per˛ porta un adaptador que posant-lo al balancÝ mesurarÓ en mm.

I la ˙ltima, la consola va a piles i a la llum, si la vas a posar a la llum, atenciˇ si no vols carregar-te-la, has de comprar un adaptador de tensiˇ Europa/USA (transforma la tensiˇ de 220V/50Hz a 125/60Hz).

Fent els dos ˙ltims pasos, tindrÓs l'estaciˇ perfectament funcionant a ta casa.
Títol: Re: Especificacions USA y Europea
Publicat per: Parabolix en 28 de Des de 09, 09:35:33 am
Correcte!!!
Gracies Frank242 era la resposta que esperaba, ara ja no tinc cap dubte, me la comprare als EUA.
De moment la Davis me se queda una miqueta "llarga", de moment anire a per esta:
http://www.lacrossetechnology.com/2810/index.php
En Europa al voltant de 300 euros, als EUA per menys de 150 euros al camvi.
Vaig escriure a La Crosse i l'unica pega es que si tinguera algun problema per la garantia tindria que pagar jo els ports de anada i tornada de l'estacio.