Forum AVAMET

General => Instruments / Instrumentos => Missatge iniciat per: soriano en 21 de Jun de 10, 21:43:04 pm

Títol: Informacio Davis Vantague vue
Publicat per: soriano en 21 de Jun de 10, 21:43:04 pm
hola, al final despres de estar pengant-li voltes al assumpte he vist que la Davis agafa 300m i aixo es lo que a mi m'interesa el radi. He estat venguent la Davis Vantague Vue i volia la vostra opinio, he vist aquesta perque es la mes ecomonica dins de la marca davis i esta prou be. pero tinc un dubte i volia que me'l solucionareu lo abans posible, m'han dit que puc comprar la estacio i la consola Weather Center o soles la estació i despres tambe m'han dit algo d'un programa per al ordinador, aixo es precis comprarlo o puc baixarlo d'algun lloc per tal de ahorrarme uns diners ;).  Necesite que en solucione aquest dubte lo abans posible per tal de comprarme l'estacio abans possible.

gracies :)
Títol: Re: Informacio Davis Vantague vue
Publicat per: felet en 22 de Jun de 10, 07:17:19 am
És una estació totalment recomanable i que està donant bons resultats. La consola ve amb els sensors exteriors (el penell no pot separar-se, és l'única pega) i hauràs de comprar el "Weatherlink", el paquet que porta el programa informàtic i el mecanisme físic (el dataloger) que permet connectar-la a l'ordinador.

Si pots, fes-te amb eixa estació  ;)
Títol: Re: Informacio Davis Vantague vue
Publicat per: Joen en 22 de Jun de 10, 20:15:14 pm
La única pega que li possaria a aquesta estació es que tots els sensors van junts, de manera que no pots separar el anemòmetre i la veleta de la resta de sensors. Jo vaig estar mirant-me-la farà un temps, però he decidit estalviar i més avant comprar-me una Davis Vantage Pro2 que, encara que es més cara, permet una major llibertat a l'hora d'instalar els sensors, ja que tinc previst algun dia instalar-me un màstil de 10 m d'altura i colocar allà dalt els sensors de direcció i velocitat de vent.