Registration Agreement

Normes de participació:

1.- Passar el temps lliure d'una manera sana i disfrutant de la meteorologia.

2.- Tolerància i respecte a tots els usuaris.

3.- Conviuràn de manera elegida per cada iniciant d'un tema, el valencià/català/balear amb el castellà i es podrà escriure en qualsevol dels idiomes i s'ha de respectar la decisió de l'usuari a triar en quin idioma s'expressa.

4.- Si algun usuari rep un missatge privat amb una falta de respecte, té el dret o la opció de comunicar-ho al moderador corresponent, amb les seves posibles conseqüències.

5.- Tota imatge que pugui ferir directament la sensibilitat de ningú serà inmediatament retirada. Accepta, durant el seu ús d'aquest fòrum, que no enviarà material que és fals, difamatori, inexacte, injuriós, vulgar, odiós, hostil, obscè, profà, sexualment orientat, amenaçant, invasiu de la intimitat d'una persona, material adult, o altrament en la violació d'algun dret Internacional o Llei Federal dels Estats Units. També accepta no enviar material amb drets d'autor (copyright) llevat que tingui el copyright o tingui escrit el consentiment del propietari del material amb drets d'autor. Spam, induar posts amb publicitat, els anuncis, cartes|lletres de cadena, esquemes de piràmides, i solicitations també es prohibeixen en aquest fòrum.Tanmateix, no es permetrà la inclussió de cap fotografia d'algun participant sense el seu previ consentiment, amb la resultant de la eliminació de la imatge en qüestió. L'administrador, serà el responsables d'amonestar primer i bloquejar l'accés després, a qualsevol usuari que incompleixi greument les normes del fòrum.

6.- Queda prohibida qualsevol context relacionat amb la política.