Extra topics > Medi Ambient / Medio Ambiente

Espàrrecs. Primavera 2011

(1/1)

gregal:
Bona vesprada. La primavera es va obrint camí, i una bona proba és que els espàrrecs ja comencen a ser abundants. Estos els he collit esta vesprada. També val la pena comentar que l´oratge ha variat moltíssim en apenes 3 hores. Cap a les 15:30 només hi havien uns poquets núvols orogràfics, que venien de la mar. Cap a les 17:00 els núvols mig tapaven el cel, com es veu a la foto. Ens em anat a fer una tapeta al bar, i a les 18:30 estava covert i començave a plovisnar.

gregal:
Fa uns 4 dies vaig anar amb el meu fill a collir espàrrecs. Encara hi han molts però ja no són tan tendrets ni tan bons com ara fa un mes. Hi havien molts amb la cabota grossa, això és degut a que per dins està plena de larves. Si en colliu d´eixos, us recomane que lleveu la punta.

Damimet:
Si, jo tambe li les lleve, sempre el pare ha dit que per dins hi havien bichos  :P , pero la dona diu que dins no hi ha res, i un dia el vaig obrir i en tenia rao, es mes el vaig menjar cru, i era lo mes bo del esparrec, altre dia vaig fer lo mateix i van començar a eixir com si fore mosquitos de dins, en fin millor tallarlos i tirar les porres que diuen per aci.

Ahi ja en tens per fer una bona tortilleta eh Gregal?

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version