Forum AVAMET

Sobre AVAMET => Associació / Asociación => AVApred => Missatge iniciat per: AVAPRED en 12 de Mar de 13, 14:21:21 pm

Títol: Debat-enquesta sobre les estacions del CEAMET
Publicat per: AVAPRED en 12 de Mar de 13, 14:21:21 pm
Com ja es va plantejar ací (http://avamet.es/forum/index.php?topic=2454.msg53733#msg53733) ja portem dos setmanes consecutives amb problemes de fiabilitat amb les dades del CEAMET, de fet vam haver d'anular la comarca del Ports a la segona etapa.

El que vos preguntem és si voleu que deixem fora del concurs per aquesta mateixa raó a les 50 estacions del CEAMET.

Vos oferim tres escenaris:

A. Prescindim de totes les estacions del CEAMET per al que queda de concurs.

B.
Continuem com en la pasada etapa, és a dir, amb la recopilació d'estacions que fem abans de l'etapa és marca amb un '?' aquelles estacions que no han donat dades els 2 dies anteriors, de manera que si fallen i no apareixen a la Meteoxarxa durant el concurs no ens fem càrrec de la seua absència, ja que estaveu avisats. Però si fallen i no tenen '?' les haurem de buscar al web del CEAMET com en la pasada etapa, podent anular parcial o totalment la puntuació d'una comarca en cas de no poder rescatar la dada.

C.
Afegim totes les estacions del CEAMET a la llista negra, és a dir, amb un '?' permanent. Això implica que entren a concurs, però si fallen no implicarà que hagem de buscar les seues dades fora de la MeteoXarxa.

Feun-nos saber que haveu votat a l'enquesta, el que se decidisca democràticament s'aplicarà de forma immediata a la següent etapa.

-AVAPRED-

PD: No està habilitada l'opció de canviar el vot a l'enquesta, tot i això, si veiereu molt important canviar-lo ens ho podeu indicar mitjançant aquest fil.
Títol: Re:Debat-enquesta sobre les estacions del CEAMET
Publicat per: Samu en 20 de Mar de 13, 19:35:12 pm
Según lo que estoy escuchando esta tarde,  el CEAM seguramente tendrá que cerrar las Torres, ya que no renuevan ni su mantenimiento :-\
Títol: Re:Debat-enquesta sobre les estacions del CEAMET
Publicat per: alzimet en 21 de Mar de 13, 19:12:28 pm
Falten 3 vots per a que des de l'organització puguem prendre una decissió, si no s'emeten la recopilació d'estacions vàlides per a aquesta setmana, que donarem en les pròximes hores, es farà segons els paràmetres de la de la darrera etapa.

Salutacions
Títol: Re:Debat-enquesta sobre les estacions del CEAMET
Publicat per: MeteoBeniaia en 21 de Mar de 13, 20:50:09 pm
Si fóra com la darrera etapa caldria recordar les condicions. Jo no recorde molt bé allò de l'estació amb interrogació(?)
Títol: Re:Debat-enquesta sobre les estacions del CEAMET
Publicat per: AVAPRED en 21 de Mar de 13, 21:08:27 pm
Si fóra com la darrera etapa caldria recordar les condicions. Jo no recorde molt bé allò de l'estació amb interrogació(?)

Refresquem la memòria:

Citar
Per a ajudar un poc, hem copiat les estacions de la Meteoxarxa que han estat actives els últims 2 dies, que són les que participen. Les que estan amb "?" és perqué han fallat algún dels dos dies anteriors i no han donat dades. Per a que ho tingueu en compte.

El '?' implica que és una estació que ha fallat recentment i que per tant pot tornar a fer-ho. Segons el que es va fer a la darrera etapa això implica que si les estacions que fallen totes tenen '?' a l'hora de puntuar no es cercarà les dades més enllà de la MeteoXarxa, en canvi si també falla alguna que no té '?' es buscaran totes les estacions que han fallat. Una vegada esbrinats els valors de les estacions sense '?' es deixarà d'esperar les actualitzacions de la font original de dades de la resta d'estacions.
Per últim, en cas de que no es pogueren esbrinar els valors de les estacions no dubtoses (sense  ?)  en un periode de 5 dies des de que s'acava l'etapa es procediria a anular la comarca.


Si teniu cap dubte exposeu-lo. ;)