General > Instruments / Instrumentos

estaciˇ oregon

(1/6) > >>

llobero:
Hola foreros tinc una Oregon que em van "donar" de l'enciclopedia de la meteorologia de Sapiens i encara no li he canviat les piles. En pantalla m'apareix al costat del nuvolet o el sol que la bateria estÓ acaban-se o s'ha acabat, per˛ com estÓ connectada a la llum seguix funcionant. La pregunta Ús la segŘent. Si li canvie les piles em desapareixeran totes les dades que tinc???? O li les canvie sense desenxufar-la de la llum???  O tal volta es que s'estÓ acabant la del anem˛metre o del pluvi˛metre???

Vos agrair´a que em diguereu alguna cosa. GrÓcies.

felet:
L'especialista en Oregon Ús Timonet  ;D

Que ens conte la seua experýŔncia... Supose que si estÓ connectada a la llum no perdrÓ les dades  ???

Ah!, i benvingut al f˛rum!  ;)

Timonet gelat:
Hola llobero, benvingut.

A vorer... el dibuixet de la pila t'apareix al sensor interior de temperatura, humitat i pressiˇ? Si Ús el cas, haurÓs de substituir la pila per una nova en eixe sensor... i si no desapareix el dibuixet a la consola, serßn les 4 piles de darrere. Ara no ho recorde bÚ, sols ho he fet una vegada.

Ja ens contarÓs.

PD; D'ˇn ets?

meteoloco:
Hola, bona vesprada. Un dels prop˛sits del any nou per a mi ha sigut el posar la meua estaciˇ OREGON 928 a meteoclimÓctic. Per aix˛ necessite un data logger (per quŔ tampoc es plan tindre l'ordinador encÚs les 24 hores).
El motiu de la meua consulta es per a vore si em podeu recomanar alguna tenda o alguna direcciˇ d'internet on venguem el data logger corresponent per a aquesta estaciˇ.
L'˙nic lloc on l'he trobat es a la pÓgina web de "La Casa del Clima". Us agrairia que em diguereu si sabeu d'un altre lloc.
Moltes grÓcies.

carboner:

  Per˛ l┤estaciˇ que ja hi ha  en meteoclimatic de Novelda no es la teua?????????? ::), jo em pensava que si, per˛ pel que dius veig que no Ús aixÝ.

 En quant a lo del ordinador, des de Juny que em vaig posar jo la davis que el tinc ences, nomÚs si algun dia se n┤anat la llum o a hagut tronada l┤he apagat. :P

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version