Autor Tema: Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre  (Llegit 1388 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat damilme

 • Junta Directiva 2018
 • Pluja
 • *
 • Missatges: 841
 • Montserrat(Casadalt) (València) (AEMET:8329e)
  • MeteoMontserrat
Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« el: 08 de Oct de 13, 18:35:41 pm »


Completem la informació sobre l´Encontre en el Nord de Castelló dels dies 1,2 i 3 de Novembre amb horaris, llocs i preus.

PLANNING

Dia 1 de Novembre (Divendres)

Arribada durant el matí a l'alberg Francesc de Vinatea de Morella per a acomodar-nos i deixar efectes. A les 14 hores tenim fixat el dinar en el Restaurant de l'Hotel El Cid de la mateixa localitat.

Després del dinar eixirem direcció Ares del Mestre per a veure esta preciosa localitat de L´Alt Maestrat i el seua imponent Mola. Després d'esta visita tornarem a l'Alberg a sopar.

Dia 2 de Novembre (Dissabte)

Després del desdejuni en l'alberg eixirem sobre les 10:30 hores direcció a La Tinença de Benifassà, on sobre les 11 hores començarem una agradable caminada per la Ruta Groga del Parc Natural, anomenada Els Boscos del Mas de Boix, al sud de Castell de Cabres. Esta ruta són uns 5km amb un desnivell de 200 metres i dificultat per a totes les edats. Caminarem entre boscos de carrasca, roures i pinedes en companyia de cabres i voltors.

A les 14:30 hores tenim fixat el dinar en el Restaurant Colònia Europa de Fredes, on degustarem típics plats de la zona en un paradís natural. Després del dinar i acompanyats per l'Observador de Fredes, José María Bel, visitarem l'entorn, la població i l'estació meteorològica oficial. Després d'això, visitarem la imponent localitat de Morella i tornarem a sopar a l'Alberg.

Dia 3 de Novembre (Diumenge)

Després del desdejuni en l'alberg eixirem sobre les 10:30 hores direcció Vilafranca, on sobre les 11 hores començarem una visita guiada per la població amb l'Observador Meteorològic de la mateixa, Ignasi Llopis, que finalitzarà al peu de l'estació meteorològica oficial.

Sobre les 14:30 hores realitzarem l'últim dinar de  l´Encontre en el Restaurant de l'Hotel Los Arcos de Vilafranca, a l'acabar el mateix ens despedirem i tornarem nostàlgics a les nostres respectives cases per com ho haurem passat de bé.

* L'estació meteorològica oficial de Morella, que ens mostrarà el seu Observador Joan Amela, la visitarem en un buit algun dels 3 dies quan este tinga disponibilitat.

** En l'Alberg disposem d'una sala per a poder realitzar alguna projecció o xarrada meteorològica o mediambiental durant les hores que estiguem en ell, s'està mirant esta possibilitat.

PREUS

MODALITAT 1 (ENCONTRE COMPLET: 2 Nits en l'Alberg en Mitja Pensió i el dinar dels 3 dies)
PREU PER PERSONA PER A SOCIS: 65 EUROS
PREU PER PERSONA PER A NO SOCIS: 85 EUROS

MODALITAT 2 (1 NIT + 2 DINARS: 1 Nit en l'Alberg en Mitja Pensió i el dinar de 2 dies)
PREU PER PERSONA PER A SOCIS: 35 EUROS
PREU PER PERSONA PER A NO SOCIS: 50 EUROS

MODALITAT 3 (1 NIT + 1 DINAR: 1 Nit en l'Alberg en Mitja Pensió i el dinar d'1 dia)
PREU PER PERSONA PER A SOCIS: 25 EUROS
PREU PER PERSONA PER A NO SOCIS: 35 EUROS

MODALITAT 4 (SENSE PERNOCTACIÓ: Passar el dia i dinar)
PREU PER PERSONA JA SIGA SOCI O NO: 15 EUROS PER DIA I DINAR


* Els diners s'abonaràn a l'arribar a l`Encontre al nostre tresorer Daniel Millán, que serà l'encarregat de pagar tant en l'alberg com en els restaurants.

RECOMANACIONS I INFORMACIONS ÚTILS

Hotel El Cid - C/ Porta Sant Mateu, 3 – Morella (http://www.hotelelcidmorella.com/) - 964160125

Restaurante Colonia Europa - C/ Colonia Europa, 20 – Fredes - 977729043

Hotel Los Arcos – C/ Ares, s/n – Vilafranca (http://www.hotelarcos.es/) - 964441442

Albergue Francesc de Vinatea – Ctra/ Morella-Forcall, Km 4'5 – Antigua Fábrica Giner – Morella (http://saltapinsaventura.com/albergue/) - 964173256

Com pernoctem en un alberg, cal dir que cal emportar-se els llençols o, si no n'hi ha el sac de dormir, i la tovallola. Allí també es poden llogar si no les voleu portar.

Les habitacions que tenim reservades són de 4 places o de 6 places, es respectaran famílies. Molt important que digueu de seguida si pernoctareu, ja que en l'alberg tenim reservades 20 places i si les sobrepassem se li l'hem dir com més prompte millor perquè no ens ocupen les 40 restants de les que disposa.

Podeu apuntar-vos responent a este e-mail amb la modalitat i el nombre de persones que acudireu, així com en el següent enllaç del nostre fòrum: http://avamet.es/forum/index.php?topic=2558.0

Res més, desitjar que ens podem reunir molta gent i passem uns dies inoblidables.

Salutacions

Junta Directiva d´AVAMET


----------------------

Completamos la información sobre el Encuentro en el Norte de Castellón de los días 1,2 y 3 de Noviembre con horarios, sitios y precios.

PLANNING

Día 1 de Noviembre (Viernes)

Llegada durante la mañana al albergue Francesc de Vinatea de Morella para acomodarnos y dejar enseres. A las 14 horas tenemos fijada la comida en el Restaurante del Hotel El Cid de la misma localidad.

Tras la comida saldremos dirección Ares del Maestre para ver esta preciosa localidad de L´Alt Maestrat y su imponente Muela. Tras esta visita volveremos al Albergue a cenar.

Día 2 de Noviembre (Sábado)

Tras el desayuno en el albergue saldremos sobre las 10:30 horas dirección a La Tinença de Benifassà, donde sobre las 11 horas comenzaremos una agradable caminata por la Ruta Amarilla del Parque Natural, llamada Los Bosques del Mas de Boix, al sur de Castell de Cabres. Esta ruta son unos 5km con un desnivel de 200 metros y dificultad para todas las edades. Caminaremos entre bosques de carrasca, robles y pinares en compañía de cabras y buitres.

A las 14:30 horas tenemos fijada la comida en el Restaurante Colonia Europa de Fredes, donde degustaremos típicos platos de la zona en un paraíso natural. Tras la comida y acompañados por el Observador de Fredes, José María Bel, visitaremos el entorno, la población y la estación meteorológica oficial. Tras ello, visitaremos la imponente localidad de Morella y volveremos a cenar al Albergue.

Día 3 de Noviembre (Domingo)

Tras el desayuno en el albergue saldremos sobre las 10:30 horas dirección Vilafranca, donde sobre las 11 horas comenzaremos una visita guiada por la población con el Observador Meteorológico de la misma, Ignasi Llopis, que finalizará al pie de la estación meteorológica oficial.

Sobre las 14:30 horas realizaremos la última comida del Encuentro en el Restaurante del Hotel Los Arcos de Vilafranca, al acabar la misma nos despediremos y regresaremos nostálgicos a nuestras respectivas casas por lo bien que lo habremos pasado.

* La estación meteorológica oficial de Morella, que nos mostrará su Observador Joan Amela, la visitaremos en un hueco alguno de los 3 días cuando éste tenga disponibilidad.

** En el Albergue disponemos de una sala para poder realizar alguna proyección o charla meteorológica o medioambiental durante las horas que estemos en él, se está mirando esta posibilidad.

PRECIOS

MODALIDAD 1 (ENCUENTRO COMPLETO: 2 Noches en el Albergue en Media Pensión y  la comida de los 3 días)
PRECIO POR PERSONA PARA SOCIOS: 65 EUROS
PRECIO POR PERSONA PARA NO SOCIOS: 85 EUROS

MODALIDAD 2 (1 NOCHE + 2 COMIDAS: 1 Noche en el Albergue en Media Pensión y  la comida de 2 días)
PRECIO POR PERSONA PARA SOCIOS: 35 EUROS
PRECIO POR PERSONA PARA NO SOCIOS: 50 EUROS

MODALIDAD 3 (1 NOCHE + 1 COMIDA: 1 Noche en el Albergue en Media Pensión y  la comida de 1 día)
PRECIO POR PERSONA PARA SOCIOS: 25 EUROS
PRECIO POR PERSONA PARA NO SOCIOS: 35 EUROS

MODALIDAD 4 (SIN PERNOCTACIÓN: Pasar el día y comer)
PRECIO POR PERSONA YA SEA SOCIO O NO: 15 EUROS POR DÍA Y COMIDA


* El dinero se abonará al llegar al Encuentro a nuestro tesorero Daniel Millán, que será el encargado de pagar tanto en el albergue como en los restaurantes.

RECOMENDACIONES E INFORMACIONES ÚTILES

Hotel El Cid - C/ Porta Sant Mateu, 3 – Morella (http://www.hotelelcidmorella.com/) - 964160125

Restaurante Colonia Europa - C/ Colonia Europa, 20 – Fredes - 977729043

Hotel Los Arcos – C/ Ares, s/n – Vilafranca (http://www.hotelarcos.es/) - 964441442

Albergue Francesc de Vinatea – Ctra/ Morella-Forcall, Km 4'5 – Antigua Fábrica Giner – Morella (http://saltapinsaventura.com/albergue/) - 964173256

Como pernoctamos en un albergue, cabe decir que hay que llevarse las sábanas o, en su defecto el saco de dormir, y la toalla. Allí también se pueden alquilar si no las queréis llevar.

Las habitaciones que tenemos reservadas son de 4 plazas o de 6 plazas, se respetarán familias. Muy importante que digáis enseguida si vais a pernoctar, ya que en el albergue tenemos reservadas 20 plazas y si las sobrepasamos se lo debemos decir cuanto antes para que no nos ocupen las 40 restantes de las que dispone.

Podéis apuntaros respondiendo a este e-mail con la modalidad y el número de personas que acudiréis, así como en el siguiente enlace de nuestro foro: http://avamet.es/forum/index.php?topic=2558.0
Nada más, desear que nos podamos reunir mucha gente y pasemos unos días inolvidables.

Un Saludo

Junta Directiva de AVAMET

LLISTAT D´ASSISTENTS

damilme (Dani) i vickyxeli (Vicky) - MODALITAT 1
Nevà Grossa (Toni) - MODALITAT 2
Alzimet (Toni) - MODALITAT 1
Meteoagres-Bonell (Javi) - MODALITAT 1
Felet (Rafa) i Eva - MODALITAT 1
Pego (Àlex), Clara i els seus xiquets (Marc i Àlex) - MODALITAT 1
Fleki (Joan Carles) - MODALITAT 2
MeteoCanals (Rafa) - MODALITAT 2
L´Herberet (Manu) - MODALITAT 1
Frank242 (Frank) - MODALITAT 1
« Darrera modificació: 28 de Oct de 13, 09:44:19 am per damilme »
Urb.Virgen De Montserrat, entre Torrent y Montserrat, 20 km al suroeste de Valencia. 225msnm. Visita mi web: MeteoMontserrat

Desconnectat NEVÀ GROSSA

 • Junta Directiva 2018
 • Tempesta
 • *
 • Missatges: 1.415
 • Magic Line----Top of mountain
  • Ibimet
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #1 el: 08 de Oct de 13, 19:33:10 pm »
Fantástica trobada.

Jo arrivaré el disabte 2 de Novembre cap a migdia, ja que vaixe del Pirineus.

Ens vem. ;)
Ibi (Alacant) a 780msnm. Si la reina tastara el giraboix, de Madrid vendria a llepar el boix.Desconnectat Timonet gelat

 • Soci Fundador d'AVAMET
 • Administrador
 • Mediterranean DANA
 • *
 • Missatges: 7.093
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #2 el: 08 de Oct de 13, 22:46:02 pm »
Tot un plan! Quina canya!

Ojalà em donen per vàlid el pont (treballe dissabtes) i puga escapar-me!
Entre Ontinyent (340 msnm) i Madrid (650 msnm)

Desconnectat ELAN

 • Associat AVAMET
 • Pluja
 • *
 • Missatges: 475
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #3 el: 09 de Oct de 13, 19:34:21 pm »
Jo eu senc molt pero no podré anar ...  :-\

En ACAMET hem canviat les dades de la nostra ASAMBLEA  anual per a eixe cap de setmana,, ja que les dades anteriors no venía bé a molta gent.

Cachis la mar ..... no poder estar en dos llocs a la hora ....  :'(

Desconnectat alzimet

 • Junta Directiva 2018
 • Pluja
 • *
 • Missatges: 894
 • Plou poc però per a lo poc que plou MAI plou prou
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #4 el: 10 de Oct de 13, 01:09:33 am »
Vinga, apunteu a un altre Toni, que hem de ser majoria com a Alcoi!  8)
Alzira, ben propet del Xúquer
On la mitjana diu que cauen 633 mm a l'any i quasi mai tenim dades properes...

L'AVAPRED t'espera!. Pots començar de zero al concurs quan vullgues! T'ho voldràs perdre?

Desconnectat meteoagres-bonell

 • Associat AVAMET
 • Pluja
 • *
 • Missatges: 310
 • Nuvolet!
  • Agres - Bonell
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #5 el: 10 de Oct de 13, 19:28:40 pm »
Jo tambe m'apunte!!!! Serà una passada, i ademés estarem a prou altitud i ja farà fred!!!
Partida de Bonell d'Agres, 664 m

Desconnectat felet

 • Associat AVAMET
 • Mediterranean DANA
 • *
 • Missatges: 5.849
 • Soci fundador d'AVAMET
  • meteontinyent
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #6 el: 11 de Oct de 13, 20:05:19 pm »
Ja que s'ha apuntat meteoagres, ho farem també Eva i jo, ja que algú l'haurà d'acompanyar...  ;)

Desconnectat meteoagres-bonell

 • Associat AVAMET
 • Pluja
 • *
 • Missatges: 310
 • Nuvolet!
  • Agres - Bonell
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #7 el: 12 de Oct de 13, 15:21:47 pm »
Esta clar!!! Sino a veure com vaig... En tricicle!! Jajaja ;D
Partida de Bonell d'Agres, 664 m

Desconnectat Pego

 • Junta Directiva 2019-2022
 • Pluja
 • *
 • Missatges: 949
 • Pego entre la muntanya i la mar
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #8 el: 17 de Oct de 13, 07:33:27 am »
Bon día, nosaltres anem: Clara, jo i els dos xiquets, Marc i Alex.
Vinga, a vore si s'anima més gent.Desconnectat felet

 • Associat AVAMET
 • Mediterranean DANA
 • *
 • Missatges: 5.849
 • Soci fundador d'AVAMET
  • meteontinyent
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #9 el: 18 de Oct de 13, 18:33:41 pm »
Bon día, nosaltres anem: Clara, jo i els dos xiquets, Marc i Alex.
Vinga, a vore si s'anima més gent.

Sí, poqueta gent veig encara...  :P

Desconnectat NEVÀ GROSSA

 • Junta Directiva 2018
 • Tempesta
 • *
 • Missatges: 1.415
 • Magic Line----Top of mountain
  • Ibimet
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #10 el: 18 de Oct de 13, 19:29:22 pm »
I la gent de Catelló?
Ibi (Alacant) a 780msnm. Si la reina tastara el giraboix, de Madrid vendria a llepar el boix.Desconnectat damilme

 • Junta Directiva 2018
 • Pluja
 • *
 • Missatges: 841
 • Montserrat(Casadalt) (València) (AEMET:8329e)
  • MeteoMontserrat
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #11 el: 18 de Oct de 13, 20:34:35 pm »
Actualitzada la informació al primer post, preus, horaris i tot el que hi ha que saber.

La gent de Castelló és escasa en l´associació, per això aquest encontre, de moment els respectius observadors estan involucrats.

Salutacions!!
Urb.Virgen De Montserrat, entre Torrent y Montserrat, 20 km al suroeste de Valencia. 225msnm. Visita mi web: MeteoMontserrat

Desconnectat sergisellop

 • Administrador
 • Tempesta
 • *
 • Missatges: 1.397
  • dissenyss.com
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #12 el: 18 de Oct de 13, 20:42:52 pm »
A veure si no tinguera massa faena.......... però a dia d'avui, no puc estar tres dies absent del món laboral  :'( :'( :'(

Desconnectat carboner

 • Associat AVAMET
 • Mànega
 • *
 • Missatges: 4.461
 • OTOS. La Vall d´Albaida
  • L´Oratge d´Otos
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #13 el: 18 de Oct de 13, 23:57:59 pm »

 Per compromisos familiars d´eixos que no pots fallar, no puc assistir a la trobada de Morella, a veure si em puguera escapar encara que fora 1 dia.
                 

http://avamet.es/estacions/otos/

Desconnectat felet

 • Associat AVAMET
 • Mediterranean DANA
 • *
 • Missatges: 5.849
 • Soci fundador d'AVAMET
  • meteontinyent
Re:Encontre de Tardor al Nord de Castelló - 1,2 i 3 de Novembre
« Respondre #14 el: 20 de Oct de 13, 17:35:52 pm »
Estic fent "promoció" al fòrum de Patim la Meteo, també prou visitat per companys de les comarques del nord de Castelló:

http://forum.patimlameteo.com/index.php/topic,16820.new.html#new