Forum AVAMET

General => Instruments / Instrumentos => Missatge iniciat per: Timonet gelat en 14 de Mar de 12, 16:39:29 pm

Títol: Problema amb la consola DVP2 amb el canvi de piles
Publicat per: Timonet gelat en 14 de Mar de 12, 16:39:29 pm
 :-\

http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,10667.0.html
Títol: Re: Problema amb la consola DVP2 amb el canvi de piles
Publicat per: felet en 14 de Mar de 12, 17:02:51 pm
Una cosa molt estranya...  :P Com t'han dit, cal reiniciar-ho tot però en mode configuració per tal que no s'esborren màximes i mínimes ni s'escriguen dades en el datalogger...

Ja ens informaràs de la situació...
Títol: Re: Problema amb la consola DVP2 amb el canvi de piles
Publicat per: Timonet gelat en 14 de Mar de 12, 17:05:23 pm
Com es reseteja?
Títol: Re: Problema amb la consola DVP2 amb el canvi de piles
Publicat per: felet en 14 de Mar de 12, 17:13:43 pm
Com es reseteja?

En realitat no ho sé  :P  Entra al mode de configuració (DONE + -), trau les piles, espera uns minuts, torna a posar les piles, posa si vols l'adaptador a la llum. Si vols assegurar-te que funciona l'adaptador, encén la llum de la consola i s'ha de mantindre encesa. Si s'apaga als 20 segons o això, és que va a piles.
Títol: Re: Problema amb la consola DVP2 amb el canvi de piles
Publicat per: Timonet gelat en 14 de Mar de 12, 18:04:15 pm
Uf, amb sort ho he resolt... la veritat és que quan passa el temps, si no trastejes la consola les coses s'obliden.... :)

Pues si, era eso... funcionando correctamente ahora.

1) He sacado pilas y datalogger.
2) Me he esperado unos segundos.
3) La he conectado a la corriente (sin pilas ni datalogger) y como prueba ha resultado buena, funcionaba correctamente.
4) Le he metido datalogger y pilas con el pc apagado y sin corriente esta vez, funcionaba perfectamente.
5) He encendido el PC, he abierto Weatherlink y se descargan correctamente los datos.
6) Conecto la consola a la corriente y listo.

Por lo visto tengo problemas a menudo con la "compatibilidad" entre el adaptador de corriente y la conxión al PC, referente a la segunda fotografía que he colgado en el primer mensaje, que se ha resuelto encendiendo el PC con la consola a pilas, nada de corriente. Esto ya será para otro tópic...

Gracias por vuestros comentarios.
Títol: Re: Problema amb la consola DVP2 amb el canvi de piles
Publicat per: felet en 14 de Mar de 12, 18:22:21 pm
Ajusta la pressió a uns 1023 hPa...  ;)
Títol: Re: Problema amb la consola DVP2 amb el canvi de piles
Publicat per: Timonet gelat en 14 de Mar de 12, 19:54:26 pm
Buf, he estat com 20 minuts dada per dada toquetejant... ja ho tinc arreglat. La llàstima és que s'ha quedat com a valor mínim de pressió els 984 hPa. No es poden canviar a la consola!!!
Títol: Re: Problema amb la consola DVP2 amb el canvi de piles
Publicat per: felet en 15 de Mar de 12, 06:05:18 am
Buf, he estat com 20 minuts dada per dada toquetejant... ja ho tinc arreglat. La llàstima és que s'ha quedat com a valor mínim de pressió els 984 hPa. No es poden canviar a la consola!!!

Crec que eixe valor mínim sí que es pot borrar amb el botó "CLEAR"...