Extra topics > Sugerències i web / Sugerencias y web

Penjar fotos...

(1/2) > >>

llobero:
Hola de nou
sóc el llobero principiant en açò de la meteorologia però crec que amb els meus anys de collidor de taronja i haver compartit amb persones que han anat a la terra tota la vida ha fet que conega un poc este oratge tan rebolicat. M'han ensenyat que quan els núvols tenen forma de "palmito" (ventall) es que s'acosta canvi de temps, si fa ponent, quan pare el ponent segurament hi ha canvi de temps. "Ponent la mou, llevant la plou". i així un rastre.
Bé, el motiu pel qual vos escric es perque voldria penjar algunes fotos i no sé com fer-ho. Vaig seguir les indicacions que vaig vore en el foro de Meteocat que em va recomanar Timonet i no hi ha mans. ??? Em perd a mitjan procés i no puc continuar. Em vaig baixar un programa (Xn view) i ni això.
Hi ha alguna forma senzilla de poder penjar-les????
Gràcies ;)
Ah, sóc saforenc. Pel meu nick sabreu de seguida de quin poble sóc.

Timonet gelat:
Hola llobero, t'he menejat el tema de lloc, pense que ací va més acertat que a instruments...

A vorer, per a penjar fotos al fòrum hi han 2 opcions...

A) Adjuntar attachment. És el més còmode per a tots els usuaris que no disposen de servidor propi o pàgina web pròpia. Simplement, a l'hora d'escriure un nou missatge, deureu de fer clic a "Opciones adicionales" i voreu un cuadre de text on deureu examinar el vostre disc dur en busca del arxiu txt, doc, pdf, jpg, gif, mpg, png que vulgueu. Màxim 100 KB per foto, i 1 foto per missatge.

B) Servidor propi. Si tenim unes fotos penjades a altra página d'internet o a un servidor que nosaltres tinguem, simplement deurem copiar la ruta de la imatge (la direcció completa del lloc on es troba allotjada la fotografia) i peguem aquesta ruta al tema que volem vorela. Aquesta ruta, deurà estar escrita entre [img] i el mateix amb un "/" davant del img (sense cometes)...

 ;)

Vaqueret:
Jo crec que la forma mes simple de fer-ho es la seguent:

Entra a http://www.imageshack.us/ i carrega l'imatge


Vaqueret:
En la seguent pantalla copia el contigut de la casella Direct link to image

I ho apegues al teu missatge:


--- Codi: ---[img]http://img123.imageshack.us/img23653/la_teva_imatge.jpg[/img]
--- End code ---


Per a que no hi hagen dubtes:

carboner:  Llobero eres de Vilallonga, veritat? ;D, d´ahi conec jo a un munto de gent, a casi tots els de la banda de musica. ;D

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version