Sobre AVAMET > Trobades / Encuentros

Trobada i sopar de Crida a la Gota Freda a BARX - Dissabte 30 de Setembre

(1/5) > >>

MeteoCanals:
Enguany la crida a la gota freda es celebrarà a la localitat saforenca de Barx. Aneu apuntant-se per a fer força i veure si plou bona cosa.
Avall adjunte el menú del sopar. El sopar es farà al Restaurant de la Visteta. El preu per a socis es de 15€ i de 20€ per a NO socis.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00h-17:15h   Rebuda dels participants a la Font de la Drova.         
17:20h-18:30h   Pujada al cim del Mondúver.         
18:40h-18:50h   Tornarem al poble de Barx i anirem a la nevera.         
19:00h-19:20h   Tornarem als cotxes i farem una visita a l'avenc de la Donzella.         
19:30h-20:45h   Aparcarem els cotxes al parking del Restaurant de la Visteta i anirem a veure la Font del Sirer i les màgnifiques vistes cap a la
                        Valldigna.          
21:30h-22h     Sopar Cridà a la gota freda   

Per favor, trieu el plat que voleu al menú. Al pdf adjunt que hi ha avall ix tot el menú. El plat a triar és:

Plat 1. Bacalao gratinado con ajos confitados.
Plat 2. Lomo relleno con pasas y ciruelas.

Gràcies.


Assistents


1 - ELAN - Bacalao gratinado con ajos confitados
2 - Damilme - Lomo relleno con pasas y ciruelas   
3 - Nevà Grossa - Bacalao gratinado con ajos confitados
4 - Jordi - Lomo relleno con pasas y ciruelas
5 - Sergi - Bacalao gratinado con ajos confitados
6 - Manuel N - Lomo relleno con pasas y ciruelas
7 - Moleck - Bacalao gratinado con ajos confitados
8 - Rogelio - Bacalao gratinado con ajos confitados
9 - Felet - Bacalao gratinado con ajos confitados
10 - Frank242 - Lomo relleno con pasas y ciruelas
11 - Julio - Lomo relleno con pasas y ciruelas
12 - Carboner - Lomo relleno con pasas y ciruelas
13 - Alzimet - Bacalao gratinado con ajos confitados
14 - Eugeni - Bacalao gratinado con ajos confitados
15 - Eva - Bacalao gratinado con ajos confitados
16 - Joan Meteocàrcer - Lomo relleno con pasas y ciruelas
17 - Mikel Donet - Lomo relleno con pasas y ciruelas
18 - Baixriberenc - Lomo relleno con pasas y ciruelas
19 - Pablo Solsona - Bacalao gratinado con ajos confitados
20 - Raül Agut - Bacalao gratinado con ajos confitados

ELAN:
Wenas ,


apunta´m  ,

una coseta Rafa ,   putjar al Cim del Montduver en cotxe , ja costa casi 20 minuts , ademés , les inclinacions de putjada son de mes de 8 % , cotxes normals no putjeu  mes de tres persones, perque s´ha de putjar  en primera moltes vegades, perque el cotxe no podrá .

i allí dalt apenes poden aparcar 3 cotxes .  I no es per ser aigua festa, sino perque conec molt la putjada en cotxe.

i clar de 17´20 h a 18.30h montduver .... a penes putjem ja estem baixant ,,,,aixi que depent  dels que estiguen deurien putjar a torns , jo si de cas, per deixar que altres putjen no putjaré, jo vaig al cim del Montduver  moltes vegades al any.


 es la meva opinió,   al respecte del Montduver,

per lo demes endavant-...


damilme:
Allí estaremos :)

Lomo relleno con pasas y ciruelas.

Jordi Donet Donet:
Jo aniré, que ho tinc a prop :-si :-si
Trie el Lomo.

ELAN:
goog morning,

excusate signore ,,,Rafa

I ´m  trie abaetjo gratinat and alls confiteites ,  point number one .  ;)

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version